Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amaaaan boşverin bunları. fıstık gibi beyaz 1.4 tsi leonun var. herkes bişeyler söyler. aklına yatanı alırsın, mantığına ters geleni dinlemezsin. bence sen bu güzel arabanın tadınıçıkar. bu arada maaşallah demeyi unutmayalım :)

kanka benimkide onun aynisi :) jantina kadar benimkide guzel dimi banada guzel de nooolur yaa :p :kizgin: :kizgin: puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha

bu siteye en başta arabam seat olduğu için üye oldum ama şuan hergün giriyorum çünkü konuların her iki tarafınında paylaşıldığı için giriyorum mesela starbucksın yarın 40.yılı olduğunu burdan duydum her türlü bilgi yararlıdır abartılmadığı sürece...Bu arada yöneticilerin asıl görevi banlamak engellemek değil insanları gerekmediği sürece müdahale etmeden kurallar dahilinde sitenin devamlılığını sağlamaktır.insanlar birbirine küfür etmediği,kavga sevisyesine çıkmadığı ve bayanlar olduğu için argoya girmediği sürece banlamalara karşıyım.insanlar çok hararetli bir şekilde taban tabana zıt bir şekilde tartışabilir bu çok da uzun sürebilir istemeyen çiçek böcek konuları gibi o tartışmaları okumayabilir.Bunları banlamak bence yöneticilerin yöneticilik konusundaki acemeliklerini gösterir bence.Ayrıca son olarak banlanan insanların yazılarını silmek ve banlanma sebeplerini detaylı şekilde açıklamama olaylarına kıl oluyorum mesela ayberk(cupra) ve jackie(emre)neden banlandı hala bilmiyorum.Banlanma sebepleri yeterli şekilde açıklanmıyor çünkü siliniyor.Bu yazılar neden silinir?Çokmu okunmaması gereken terbiyesiz ahlak bozacak şeyler vardı?hiç zannetmiyorum çünkü bilmiyorum eğer tartışmalarından dolayı banlandılarsa ben o tartışmayı okumak istiyorum çünkü aynı hatayı bende yapabilirim belki bilirsem yapmam.Bence yönetim bu konuyu düşünmeli diye düşünüyorum...

hayir biz a sosyal sekilde surekli araba konusalim demiyoruz ayberkte oyle demiyordur ama simdi ad vermeyeyim giden arkadas nerede duracagini bilmiyordu konu cercevesinde :) yanlis anlama sen adam siirler cicekler bocekler artik kadin adamlar mi istersin :

Emre o konuyuda değineceğiz telefon trafiği yaptım seninle konuştuğumun ertesi günü. Ama geç kaldım telefonla konuşmakla iş yerine oglenleyin gitmiştim o sırada olan olmuş. Konu sanırım özelden yazılan mesajlar. Bu konuda gündemde onuda değerlendireceğiz üzerinde duracağım kesinlikle. Üzülüyorum zaman zaman zan altında kaldığım için.. :(

Ben ne yapıyorsam sadece dostluk, dayanışma adına yapıyorum ama ne kadar yapabiliyorum onu bilmiyorum..

Kafam bir dünya oldu, kendi streslerim, burdaki stresler Allah herkeze kolaylık versin..

Ama şunu herkez bilsin ki yakın zaman da tüm genel kurallar tek tek yazılıp çizilere elden geçecek ve kuvvetli bir yapılandırmaya da gideceğiz.. 10 gün felan sabır diyorum herkeze..

Şimdilik herkeze iyi geceler..

Öncelikle teşekkürler abi ilgin için, ben senin düşüncelerini biliyorum ve yanlış anlamassan efendiliğine hayranım..

Özel mesajlarsa banlanma sebebim, bütün özel mesajlar ortaya koyulsun ve karşı tarafın benle konuşma tarzınada bir bakılsın..Burda çocuk değiliz, edilen lafın altında kalıcak hiç değiliz. Yaşadığım çevre , can dostlarım , arkadaşlarım , girip çıktığım mevzular ve karakterim gereği haksızlığın ve edilen lafın altında kalamam. Kim ki bana haksız ithamlarda bulunmaya çalışırsa, hakkımı yemeye yeltenirse bana karşı olan tutumunun kat ve kat fazlasıyla karşılaşır.. Ben böyle yetiştim abi kimse kusura bakmasın..
Bugüne kadar bir kişi çıksın desin ki Emre bana durup dururken salladı .. 1 kişi çıksın bunu desin o zaman ben diycem ki "eyvallah ben hatalıyım" ve gidicem...

Saygılar , Emre ( Jackie )

Bak işte herkesin üslubu farklı.bırak ayberk,leş gibi senin araban desin.ne değişecek senin için? sonuçta şahsına bişey demiyor ki..tanısan eminim sen de çok seversin ayberki.ön yargılı olmak yerine cidden objektif bakmak gerek

İnsanlar zannediyo ki ben millet gıcık olsun diye bunları söylüyorum :)
Gerçekte de bunları söylüyorum değişen bişey yok. Küfür değil saygısızlık değil.
Forum ortamında, bu nasıl olmuş diye sorana fikrini söylemek suç oluyo ya onu anlmıyorum ben.
Sanki durup dururken birine gidip senin araban çok kötü diyomuşum gibi tavır alınıyo. Soruyolar söylüyorum..

Bak işte herkesin üslubu farklı.bırak ayberk,leş gibi senin araban desin.ne değişecek senin için? sonuçta şahsına bişey demiyor ki..tanısan eminim sen de çok seversin ayberki.ön yargılı olmak yerine cidden objektif bakmak gerek

Araban leş gibi yorumunu ben yaptım buluşmada bu taş bana mı :rolleyes:puhaha yıkatıp gelseydin kardeşim :D

banlanan insanların yazılarını silmek ve banlanma sebeplerini detaylı şekilde açıklamama olaylarına kıl oluyorum mesela ayberk(cupra) ve jackie(emre)neden banlandı hala bilmiyorum.Banlanma sebepleri yeterli şekilde açıklanmıyor çünkü siliniyor.Bu yazılar neden silinir?Çokmu okunmaması gereken terbiyesiz ahlak bozacak şeyler vardı?hiç zannetmiyorum çünkü bilmiyorum eğer tartışmalarından dolayı banlandılarsa ben o tartışmayı okumak istiyorum çünkü aynı hatayı bende yapabilirim belki bilirsem yapmam.Bence yönetim bu konuyu düşünmeli diye düşünüyorum...

+1

Ayrıca son olarak banlanan insanların yazılarını silmek ve banlanma sebeplerini detaylı şekilde açıklamama olaylarına kıl oluyorum mesela ayberk(cupra) ve jackie(emre)neden banlandı hala bilmiyorum
Ben de neden banlandığımı hala bilmiyorum :) Varsa delili gösterilsin diye de söyledim. Herkes hata yapabilir. Yoksa, kardeşim biz yanlış bişey yapmışız denir özür dilenir olur biter. Ama bu şekilde üstü kapatılmaya çalışılması hoş değil. Ki gerekçe olarak gösterilen sebepler, insanın adını lekeleyici şeyler. Aynısı daha önce de yapıldı. Banım açıldı ancak şahsımdan bir özür dilenmedi.

Özel mesajlarsa banlanma sebebim, bütün özel mesajlar ortaya koyulsun ve karşı tarafın benle konuşma tarzınada bir bakılsın..Burda çocuk değiliz, edilen lafın altında kalıcak hiç değiliz. Yaşadığım çevre , can dostlarım , arkadaşlarım , girip çıktığım mevzular ve karakterim gereği haksızlığın ve edilen lafın altında kalamam. Kim ki bana haksız ithamlarda bulunmaya çalışırsa, hakkımı yemeye yeltenirse bana karşı olan tutumunun kat ve kat fazlasıyla karşılaşır.. Ben böyle yetiştim abi kimse kusura bakmasın..
Bugüne kadar bir kişi çıksın desin ki Emre bana durup dururken salladı .. 1 kişi çıksın bunu desin o zaman ben diycem ki "eyvallah ben hatalıyım" ve gidicem...

Saygılar , Emre ( Jackie )
Özel mesajda küfür ettiğin için banlandıysan, RED SHARK'kın bana attığı özel mesajda da küfür var. Şahsıma ettiği bir küfür değil ancak küfür. Kural kuraldır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt