Floydian
Kayıtlı Üye
4 admin
6 moderatör
sayı iyi aslında ama aktiflik düşük..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
4 admin
6 moderatör
Benimde kabullenemediğim birşey var.
Bu sadece senin için değil bir kaç kişinin izlediği bir mantık.
Teknik teknik diyorsunuz ,Misal biri çıkıp aracıma napabilirim TSI için ne önerirsiniz dediğinde , niye araca b.k atmaktan öteye gitmiyor mevzular pardon ?
Yok efendim tfsi olmalıydı , 1.8T olmalıydı... ona harcadığın parayla bu motordan bunu alırdın vs.vs. Elde bu var anlamıyormusun ? Çok dert olduysa hediye et bi tane
Gereksiz yere Akıl verme bildiğini paylaş, gerisini bırak biz düşünürüz zaten rahat ol
Şunu yapıyim yok değmez , Bunu yapıyim yok değmez , ya bırakın kardeşim adam heves edinmiş , uğraşmak istiyor... Zevk adamın zevki... Sizi ne ilgilendirir ?
Sana o ticari çakması cupranla bir ömür mutluluklar diliyorum Ayberk ( Bak bu tam senin forum üslubuna uygun bir cümle oldu, belki jeton düşer anlarsın okuduktan sonra Normalde tarzım değildir çünkü bilen bilir )
Belki eldekinin manevi bir değeri vardır abi olamazmı ?
Belki eldekinin manevi bir değeri vardır abi olamazmı ?
Doğrudur alp cupraları kastetmiştim ben orda =)
Volkancım herkesin arabası kendine değerlidir herhangi bir sebeple..ama bu ortadaki gerçekleri değiştirmez..mesela ben şimdi 1.6 arabama işte şunu yapıcam bunu yapıcam şu kadar harcıcam desem. boşver sat 1.4 tsı al harcıcağın paradan daha düşüğe gelir demez misin ? adım gibi eminim dersin.
Söylediğim ya dikkatlerden kaçtı ya da cevap vermekten kaçıldı..
Saygılar , Emre ( jackie )
Volkancım herkesin arabası kendine değerlidir herhangi bir sebeple..ama bu ortadaki gerçekleri değiştirmez..mesela ben şimdi 1.6 arabama işte şunu yapıcam bunu yapıcam şu kadar harcıcam desem. boşver sat 1.4 tsı al harcıcağın paradan daha düşüğe gelir demez misin ? adım gibi eminim dersin.
Derim aybars tabiki derim de , mantıklı bir üslupla , saygı çerçevesinde... şu an söylemeye çalıştığım faul gibi gelebilir ama bunun önemi konu içerisinde ortaya çıkar ancak...
Derim aybars tabiki derim de , mantıklı bir üslupla , saygı çerçevesinde... şu an söylemeye çalıştığım faul gibi gelebilir ama bunun önemi konu içerisinde ortaya çıkar ancak...