Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
maaşallah ayberk 6.7sn'de felan çıkıyosa çok başarılı birazdaha doldursan 5 saniyeye iner heralde
turbo takmadan 5 sn inmesi çok zor. sadece turboylada kalmaz o iş. komple motor dinamikleri değişir
aynen abi şaşırdım valla 6.7 felan yazınca ayberk benim arabam daha dolu onunkinden benimki inmiyo 7.1sn'den aşagı
kilo farkı vardır mutlaka. biri golf biri ibiza. kasa farkı var bir kere
Abi dur arkadaşlar daha iyi biliyo İkisi aynı kasakilo farkı vardır mutlaka. biri golf biri ibiza. kasa farkı var bir kere
Yaklaşık 220kg fark var. Buda aynı araçta 5 boy fark yaratacak bir ağırlıktır.olsa olsa 100 tas catlasa 150 kg farkıdır
aynen abi şaşırdım valla 6.7 felan yazınca ayberk benim arabam daha dolu onunkinden benimki inmiyo 7.1sn'den aşagı
Yaklaşık 220kg fark var. Buda aynı araçta 5 boy fark yaratacak bir ağırlıktır.
---------- Post added at 01:25 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
Sizin aracınız, benim aracım için bir kıssas oluşturmuyo. Eklediğim videoya bakarsanız zaten orada 7sn gibi bir sürede çıkıyo araç 100km/h'e. Sadece açık hava filtresi var o araçta.
Abi dur arkadaşlar daha iyi biliyo İkisi aynı kasa