Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

18.10.2009 - Pazar S.C.W. Bursa Organizasyonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda dört gözle beklediğim haber hala gelmedi, sanırım biraz daha ertelenecek yatırım. Haber gelmezse seve seve aranızda olacağım.

Faruk bu sözlerinle bir ikilemde kaldım ne diyeyim inşallah beklediğin haber gelmez mi desem yoksa inşallah haber tez zamanda gelir mi desem ?

Abicim inşallah gelir de, bu iş olsun asıl krizden çıkış o zaman olacak ama adamlar inanılmaz ağırkanlı. Geç olsun da güç olmasın demek daha hayırlı sanki.

umurbey aytepe tesisleri...gemlikte sağolsun sunay ve benim gemlikten tanıdığım kemal kardeşim iş arkadaşım gittiler ve burada karar kıldık arkadaşlar 18 ekim'de buradayız

---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

menü listesi birkaç çeşit olarak hazırlanıp burada açıklayacağım,kim hangisini beğenirsek onu tercih edicez.ayrıca tekrar hatırlatayım canlı pop müzik bizim için ogün olacak(koray,mert,murat ve samet gitarları hazırlayın)

işte baba işte icraat. cümle alem baba görsün icraat görsün yönetici görsün :D

mekan için zamanını ayıran arkadaşlara teşekkürler...

mekan gercekten guzel..
ayarlama yapanlara sonsuz tesekkurler

güzel mekana benziyor ayarlayanlara teşekkürler, çok keyif alacağım şimdiden bunun kokusunu alıyorum :)

gerçekten çokgüzel bi mekan emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt