patrıot
Kayıtlı Üye
Mehmet abi biliyorum ben bu motorun o motor olmadığını.O 1.8T 20V Bu 1.8TSI 16v. Ben de diyorum ki benim gözümde eskideki 1.8T 20V hala hepsinden kral
ısmaıl benım gonlumde 1,8t 20v motordan yana hem saglam hemde cok guzel moda yaygın artı turkıyede kı bır cok modcu hondanın 1,6 vtec motoru gıbı 1,8t 20v herseyını bılıyor keske soyle az km saglam bır aracı uygun fıyata bulabılsem hıc kacırmam
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:19 ----------
Insignia'nın motorunu küçümsemek için yer aranmış bütün konuda. Başka bir bakış açısı sunayım size. 1.8 Passat ile, 1.6 Insignia arasındaki fiyat farkıyla, Insignia'ya neler takılıp kaç hp'lere çıkılır? Ardından Passat'a kaç boy atılır?
Ya da Insignia'nın VW'deki karşılığı olan Passat CC'ile Insignia arasında ne kadar fiyat farkı vardır? Benzer fiyatlara, Insignia'nın hangi motor seçenekleri alınabilir?
İkisini madem kağıt üzerinde kıyaslıyoruz, bu kağıdın tutar bölümü olmalı değil mi? İkisinin tutar bölümünü eşitlediğimiz zaman, o hızlanma süreleri ne hale gelir acaba..
ayberk sana katılıyorum passattın aynı aksesuarda 1,4 tsı nı almak yerıne ınsıgnıa 1,6t tercıh ederım bu arada passat cc yaklaşık olarak 110,000 ıle 135,000 arasında degısıyor passat cc bu kadar eder mı etmez turkıyede ıkı motor secenegı var 2,0 tdı 1,8t yurtdısında ıse 25,000 euroya v6 296 hp lık modellerı var hatta bayramın son gunu dıscoveryde mercedes cls serısı ıle passat ccyı karsılaştırdılar