Ayberk hiçbir 1.5 CRDI Kia ile denemedim.Geçiyorsa -ki emin değilim geçtiğinden- kasasının boş bir tenekeden ibaret olmasından geçiyordur.Onlar aynı şartlarda yoğun trafikte karşılaşırsam boş kasası elinde patlar işe şöförlük girer
Bunu 1.6 8v pert olan toledomuzla 155hp'lik 2.0 Avensis'i geçtiğimizde anladım.Yoğun makaslarda çocukda çok iyi sürdü ama iyi süren taraf biz olduğumuzdan geçtik.Şimdi diceksin o da imkansız; sana birşeyi ispatlamak gibi zorunluluğum yok. Dizel C-Max'ınız eğimli yolda 170'i geçmiyorsa gerçekten götürün gösterin bir problem var.Biz onu 92 model şahinle düz yolda 15'' jantlar ve 4 kişi ile görüyoruz
Ayrıca Tekin abi C-max kullandığını ve bahsettiğiniz hızları çok rahat geçtiğini söylemişti.Bu durumda k.bakmayın size değil Tekin abiye inanırım ben.Çünkü siz benim gözümde muhalefet olmak için, konuşmuş olmak için konuşmaktan başka bir iş yapmayan kişisiniz.Ben arabayı sürerken 200'ü gördüğümde gözümemi inanacağım yada ''Ayberk bu hız imkansız diyor kesin bir yanlışlık var'' mı diyeceğim?? Bahsettiğiniz araç HB 2004 Kia Cerato 1.5 CRDI ise 235 nm tork (Bizim arabanınkide 235nm) 100hp (Bizimki 110hp) ve 0-100'ü 12.5 (Bizimki 11.2) olan bir araba nasıl bizim arabamızın yanından geçiyor; pardon ''ESİP GEÇİYOR''??