patrıot
Kayıtlı Üye
ayberk sıtede takılmayan 1,4 tsı sahıplerı arkadasım var senın hondanın 110 ve 125 lkıklerını aglatıyorlar sen bos konusmaktan baska bırsey degılsın sadece muhalefet bu ısı bılmıyorsun dıyecem bır cok kısıden fazla bılgın var en azından 0-100 degerlerıne bak zaten 1,4 tsı da chıp varsa 110 ve 125 lıkler ne yapsalar bos 1,4 tsı ıle aralarında kı bosluga thy fılosu rahat sıgar
ayberk aksını ıdda etmemıskı zaten tsı gecer demıs!![/QUOTE]
ayberk sadece 110 luk olarak bakmıs tsı gecer demıs tamam bende 125 lık yenı kasanın motorunuda soyledım farklı bır durum yok
---------- Post added at 08:02 ---------- Previous post was at 08:00 ----------
İstanbul'da geçen roll gecesi olmuş. Yazılım düz boru caili FN2 aynı işlemlerin yapıldığı Cupra R'a ne yapmış bi soruştur bakalım
---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:59 ----------
Ben farklı bişey mi söylemişim Sırf muhalefet olan kim belli
---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 15:00 ----------
---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:01 ----------
O FN2'de birde hafifletme varmış bu arada onu da yazayım da
sen 110 luk ıcın dedın bende yenı 125 lık olanıda ekledım arayada thy fılosu sıgar dedım muhalefet olmak ıcın yazılan bır yaz gıbımı duruyor
---------- Post added at 08:10 ---------- Previous post was at 08:02 ----------
Allah Allah bn nasıl gormedim seni Emiride gordum
FN2 specleri: Headers, Hondata beyin , CAİ , devir kesici ayarlaması (8900 devir çeviriyo), Sadece şoför koltuğu ve bikaç bilmedigim daha hafifletme vardı. Canında dediği gibi arabayı Reşit kullanıyodu. Ama cupra r da ne war onu bilmiorum...
safa bu olay 12 nısan kumburgaz tarafında mı oldu o aksam orada kalabalık bır grup gormustum bırde fn2 de arabayı kullanmaya yarayacak gaz pedalı dıreksıyon sofor koltugu ve vıtes harıcınde herseyı sokmuslerdır bence buna kapı kaplamaları ve cam suyu haznesı bıle dahıldır bunları soken cok ep3 sahıbı bıle var
---------- Post added at 08:56 ---------- Previous post was at 08:10 ----------
seatta fıtness yapmıs arac var 2005 yılında seat cupta yarısan cupra-rlar 1030 kg 250 hp ve 320 nm torka sahıp yollarda kı adası 225 hp ıle 1400 kg sahıp
musaıt bır zamanda seat cup aracının teknık verılerını eklemeye çalısacam