Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Passat 1.6 fsi vs Yeni Laguna 1.5 dci

sahıbınden bakabılırsın laguna 08 -2010 model endusuk 40lıra en yuksek 56.5 lıra
jetta 32.5 lıra en dusuk en yuksek 49.5 lıra sanırım senın dedıgının tersı oluyor . 2. sı vw nın fıyat polıtıkasını bılıyorsunuz yuksek cekılen fıytlardan dolatı 2.el pazarıda vwnıntabıkıde ıyı .. ama sanırım arastırma yapmak lazım he ;)
32.5 Bin liraya 1.4 TSI 122 HP Comfortline Jetta var mı ? :)

---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/24

Bu siteye girin bir Renault kullanıcılarının şikayetlerine bakın birde Volkswagen kullanıcılarının.Sonra gelin yorum yapın.Volkswagen'den çok çok daha iyi olan Renault markası liderliğe oynuyor ne hikmetse

32.5 Bin liraya 1.4 TSI 122 HP Comfortline Jetta var mı ? :)

---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/24

Bu siteye girin bir Renault kullanıcılarının şikayetlerine bakın birde Volkswagen kullanıcılarının.Sonra gelin yorum yapın.Volkswagen'den çok çok daha iyi olan Renault markası liderliğe oynuyor ne hikmetse

oldu sana sorucaktım yorum yaparken ızın verırmısın yorum yapmamıza? benım soruma cevap verın bı vw kotu oldugu bır arac var mı merak edıyorum.

O zaman bizde Passat'ın Highline donanımına bakalım :)

sonucta konsol kalıtesı degısmıcek hıghlıne oldugunda passatta koltuklar degıscek arka onısıtmaa koncak .. benım lagunaımın ozellıklerını bılen bılıyor valla gordulerde bugun hıglınenın koltukları ıle bendekı koltuklar ozellık olarakaynı ısıtmada var , tek fark bluetooth okadar oda 2010 larda standart bıxenonlar hepsı var rahat ol karsılastırabılırsın ınternette

1,5 senedir kullanıyoruz ( çoğunlukla babam kullanıyor ), şu an bizim araç 16binde olması lazım...

1) performansı benim cmax tdci ( PSA dv6 motor) ile karşılaştırırsak daha vasat ki 6 ileri olmasına rağmen, bunu aradaki 100kglik farka bağlayabiliriz, c5 ve 407den biraz daha iyi ancak 1. vitesi cidden sarıyo gazı bıraksan yığılıyor ilginç bişey, 3 ve 4. vitesler ideali, 5-6sı otoban için uygun, 6dayken 90dan toparlaması c5 ve 407ye nazaran iyi ( 6 vites olmasına rağmen )

2) yakıt tüketimi kağıt üzeri verilerde cmax'ten yarım litreye yakın düşük olması gerekirken tam tersi yarım litre fazla, bunu da ağırlığa bağlayabiliriz.

3) yalıtım olarak benzinlilerle karşılaştıramam hatta aynı sınıf dizellerden de passat ile karşılaştıramam ama c5 ve 407 ile aynı seviyede hatta az bişey daha iyi, ancak şunu diyim 1.6 tdi jetta lagunadan daha sessiz, bu passat 2.0 tdi'ın yalıtımı konusunda ipucu verir ( en azından bana bir fikir veriyor )

4) yaşam alanı olarak lagunanın ön konsol tasarımından ötürü şöför ve ön yolcu için yeterli diz alanı yok ( zaten dergilerde de yazar) , arkada da kafa mesafesi insignia, 407 ve c5ten iyi ancak pasaat kadar yok, superb ve mondeoyu katmıyorum çünkü onların arka genişliği ayrı bi sınıf aracı gibi olmuş :D, diz mesafesi ise yine 407, c5 ile aynı ama passatın 1-2 cm ile gerisinde kalıyor,

5) bagaj o sınıfta hepsiyle aynı, tek olayı kapak arka camla kalktığı için kendini daha geniş gösteren bir bagajı var,

6) tipini ben hiçbirşeye halen benzetemiyorum ama babam hasta oluyo tipine :D

7) müzik sisteminin markasını bilmiyorum ama cmaxtekinden daha iyi bir ses verdiği söylenemez, bassları da etkin değil, radyosu da engel ve parazitlerden çok etkileniyor.

8) süspansiyon sert, buna siz dayansanız da aracın plastik aksamı dayanamayabiliyor, bagajdaki birşey nedir bulamıyoruz ama tıkırtı yapıyor, özellikle ön koltuk kafalıkları 1-2mm boşluk yaparsa sarsıntıda çok rahatsız edici bir tıkırdama yapabiliyor ( babam bu sorunu yumruğu ile çözdü...şimdilik :D ), kapı içi malzemeleri vw kadar iyi oturtulmamış yani işçilik sorunu var, hafif zorlayınca çıtırdama sesleri gelebiliyor.

9) kliması 98 passatımızınki kadar etkin değil.

10) konsol malzemeleri o sınıftaki aşağı yukarı her araçla aynı seviyelerde, daha iyi bir yanı yok, hepsinde aynı, ben her kesimde yumuşaklık isterim derseniz mondeo veya superb bakmanız lazım.

11) sorunsuzluk açısından fazla zorlanmadığı için şu an bizde motorda bir sorun yok ancak bu 1.5 dci motorun enjektör ve turbo sabıkası var bu nedenle ilerisini bilemem. ayrıca sebepsiz yere elektronik bir arıza nedeniyle sol perde havayastığı değişti.

Sonuç:

Fena araba değil, idare edebilir ( tipini göze almayınca :D ) ama kesinlikle ailede kimsede 98 model 1.8T Highline' ın verdiği güveni sağlayamadı ki buna aracın fanatiği olan babam da dahil, o da passatın direksiyona ne zaman geçse der "bunun verdiği hissi hiçbir araç vermiyor" diye, sonuçta bir passat değil olamaz da ama işte para-donanım orantısında fena değil...

ha ama şu da var babam halen kendisi için 2. el Passat 2.0 TDi Highline ilanlarına bakar ve 130bin kmye kadar da ilanları dikkate alır inceler, ben bunu mercedes, audi ve vw harici bir araçta yaptığını görmedim, bu da bu firmaların normal bir kullanıcı üzerinde ne derece güven etkisi yarattığının yani her alanda kalitenin araç alımında çok etkin bir kriter olduğunun göstergesidir.

renault vw demıoruz burda ama ;) laguna baska bısey renaultla pek fazla alakası yok

1,5 senedir kullanıyoruz ( çoğunlukla babam kullanıyor ), şu an bizim araç 16binde olması lazım...

1) performansı benim cmax tdci ( PSA dv6 motor) ile karşılaştırırsak daha vasat ki 6 ileri olmasına rağmen, bunu aradaki 100kglik farka bağlayabiliriz, c5 ve 407den biraz daha iyi ancak 1. vitesi cidden sarıyo gazı bıraksan yığılıyor ilginç bişey, 3 ve 4. vitesler ideali, 5-6sı otoban için uygun, 6dayken 90dan toparlaması c5 ve 407ye nazaran iyi ( 6 vites olmasına rağmen )

2) yakıt tüketimi kağıt üzeri verilerde cmax'ten yarım litreye yakın düşük olması gerekirken tam tersi yarım litre fazla, bunu da ağırlığa bağlayabiliriz.

3) yalıtım olarak benzinlilerle karşılaştıramam hatta aynı sınıf dizellerden de passat ile karşılaştıramam ama c5 ve 407 ile aynı seviyede hatta az bişey daha iyi, ancak şunu diyim 1.6 tdi jetta lagunadan daha sessiz, bu passat 2.0 tdi'ın yalıtımı konusunda ipucu verir ( en azından bana bir fikir veriyor )

4) yaşam alanı olarak lagunanın ön konsol tasarımından ötürü şöför ve ön yolcu için yeterli diz alanı yok ( zaten dergilerde de yazar) , arkada da kafa mesafesi insignia, 407 ve c5ten iyi ancak pasaat kadar yok, superb ve mondeoyu katmıyorum çünkü onların arka genişliği ayrı bi sınıf aracı gibi olmuş :D, diz mesafesi ise yine 407, c5 ile aynı ama passatın 1-2 cm ile gerisinde kalıyor,

5) bagaj o sınıfta hepsiyle aynı, tek olayı kapak arka camla kalktığı için kendini daha geniş gösteren bir bagajı var,

6) tipini ben hiçbirşeye halen benzetemiyorum ama babam hasta oluyo tipine :D

7) müzik sisteminin markasını bilmiyorum ama cmaxtekinden daha iyi bir ses verdiği söylenemez, bassları da etkin değil, radyosu da engel ve parazitlerden çok etkileniyor.

8) süspansiyon sert, buna siz dayansanız da aracın plastik aksamı dayanamayabiliyor, bagajdaki birşey nedir bulamıyoruz ama tıkırtı yapıyor, özellikle ön koltuk kafalıkları 1-2mm boşluk yaparsa sarsıntıda çok rahatsız edici bir tıkırdama yapabiliyor ( babam bu sorunu yumruğu ile çözdü...şimdilik :D ), kapı içi malzemeleri vw kadar iyi oturtulmamış yani işçilik sorunu var, hafif zorlayınca çıtırdama sesleri gelebiliyor.

10) konsol malzemeleri o sınıftaki aşağı yukarı her araçla aynı seviyelerde, daha iyi bir yanı yok, hepsinde aynı, ben her kesimde yumuşaklık isterim derseniz mondeo veya superb bakmanız lazım.

11) sorunsuzluk açısından fazla zorlanmadığı için şu an bizde motorda bir sorun yok ancak bu 1.5 dci motorun enjektör ve turbo sabıkası var bu nedenle ilerisini bilemem. ayrıca sebepsiz yere elektronik bir arıza nedeniyle sol perde havayastığı değişti.

Sonuç:

Fena araba değil, idare edebilir ( tipini göze almayınca :D ) ama kesinlikle ailede kimsede 98 model 1.8T Highline' ın verdiği güveni sağlayamadı ki buna aracın fanatiği olan babam da dahil, o da passatın direksiyona ne zaman geçse der "bunun verdiği hissi hiçbir araç vermiyor" diye, sonuçta bir passat değil olamaz da ama işte para-donanım orantısında fena değil...

ha ama şu da var babam halen kendisi için 2. el Passat 2.0 TDi Highline ilanlarına bakar ve 130bin kmye kadar da ilanları dikkate alır inceler, ben bunu mercedes, audi ve vw harici bir araçta yaptığını görmedim, bu da bu firmaların normal bir kullanıcı üzerinde ne derece güven etkisi yarattığının yani her alanda kalitenin araç alımında çok etkin bir kriter olduğunun göstergesidir.

teşekkür edeirm alpercim laguna sahibi olarak yorumların için.

1) performansı benim cmax tdci ( psa dv6 motor) ile karşılaştırırsak daha vasat ki 6 ileri olmasına rağmen, bunu aradaki 100kglik farka bağlayabiliriz, c5 ve 407den biraz daha iyi ancak 1. Vitesi cidden sarıyo gazı bıraksan yığılıyor ilginç bişey, 3 ve 4. Vitesler ideali, 5-6sı otoban için uygun, 6dayken 90dan toparlaması c5 ve 407ye nazaran iyi ( 6 vites olmasına rağmen )

4) yaşam alanı olarak lagunanın ön konsol tasarımından ötürü şöför ve ön yolcu için yeterli diz alanı yok ( zaten dergilerde de yazar) , arkada da kafa mesafesi insignia, 407 ve c5ten iyi ancak pasaat kadar yok, superb ve mondeoyu katmıyorum çünkü onların arka genişliği ayrı bi sınıf aracı gibi olmuş :d, diz mesafesi ise yine 407, c5 ile aynı ama passatın 1-2 cm ile gerisinde kalıyor,

6) tipini ben hiçbirşeye halen benzetemiyorum ama babam hasta oluyo tipine :d

8) süspansiyon sert, buna siz dayansanız da aracın plastik aksamı dayanamayabiliyor, bagajdaki birşey nedir bulamıyoruz ama tıkırtı yapıyor, özellikle ön koltuk kafalıkları 1-2mm boşluk yaparsa sarsıntıda çok rahatsız edici bir tıkırdama yapabiliyor ( babam bu sorunu yumruğu ile çözdü...şimdilik :d ), kapı içi malzemeleri vw kadar iyi oturtulmamış yani işçilik sorunu var, hafif zorlayınca çıtırdama sesleri gelebiliyor.

11) sorunsuzluk açısından fazla zorlanmadığı için şu an bizde motorda bir sorun yok ancak bu 1.5 dci motorun enjektör ve turbo sabıkası var bu nedenle ilerisini bilemem. Ayrıca sebepsiz yere elektronik bir arıza nedeniyle sol perde havayastığı değişti.

Sonuç:

Fena araba değil, idare edebilir ( tipini göze almayınca :d ) ama kesinlikle ailede kimsede 98 model 1.8t highline' ın verdiği güveni sağlayamadı ki buna aracın fanatiği olan babam da dahil, o da passatın direksiyona ne zaman geçse der "bunun verdiği hissi hiçbir araç vermiyor" diye, sonuçta bir passat değil olamaz da ama işte para-donanım orantısında fena değil...

Ha ama şu da var babam halen kendisi için 2. El passat 2.0 tdi highline ilanlarına bakar ve 130bin kmye kadar da ilanları dikkate alır inceler, ben bunu mercedes, audi ve vw harici bir araçta yaptığını görmedim, bu da bu firmaların normal bir kullanıcı üzerinde ne derece güven etkisi yarattığının yani her alanda kalitenin araç alımında çok etkin bir kriter olduğunun göstergesidir.

+999999999999999999999

oldu sana sorucaktım yorum yaparken ızın verırmısın yorum yapmamıza? benım soruma cevap verın bı vw kotu oldugu bır arac var mı merak edıyorum.
Volkswagen'in geçmişide geleceğide bugün ne olduğuda herşeyi apaçık meydanda.Bugün B sınıfında Polo'nun C sınıfında Golf / Jetta'nın D sınıfında Passat'ın eline her açıdan kalite konfor kullanılan motor ses yalıtımı donanım olarak eline su dökebilcek bir marka varsa Volkswagen kötü bir marka.Bu saydıklarımın cevabını orta sınıftaki araçlarda arıyorum.Opel , Honda , Ford , vb.

Şimdi kesin cevap premium sınıfında Mercedes'e , BMW'e Audi olarak döncektir bana :)

tesekkurler alper onun yorumları hakkında yorum yapmak dusmez ... ama sızlerın konusmalarına gelelım 2-3 aya kalmaz mercedes yenı e serısı alıcaz buyuk ıhtımalle ozaman onu almayalım kalıtesı dusuk en kalıtelı olan jettayı alalım hatta poloda olabılrı :D:DD:D:D::D:D

Geri
Üst Alt