Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Passat 1.6 fsi vs Yeni Laguna 1.5 dci

yavru valla focus da kullandım da geçende araba resmen yolu tutuyo. Tabi prof testleri bilmem de benim takip ettiğim çoğu testte megane3 ile beraber megane'ın anca yol tutuşunu ve direksiyon tepkilerini güzelleştirdiği yönünde. Hariden onu da test ettim Golf ayarına yaklaşmış diyebilirim.

Bir de o dönemi Focus2'si yo tutuş olarak gerçekten çok çok iyiymiş. Şimdiki focustan daha iyi yol tutugu yazıyodu testlerde mesela.

evet dönemin o Focus'u çok başarılı bi yol tutuşa sahipti aynen öyle..
MeganeII çok yatar evet..ama testleri bulursan izle Melih'im..

yiğit geçen yaz silifkeden anamura gidip geldim akrabanın megane 2 hb ile. bildiğin başı g.tü başka oynuyor arabanın. geçtim golfü leonu focusu bizim connectle önden giden peder virajlarda bildiğin t.....k geçiyordu.

Yunus'um MeganeII zaten yuvarlanma direnci pek başarılı olmayan bi araba..
ama ilginçtir dediğim gibi 2. en iyi yol tutan otomobildi döneminde..

bu arada o araç 195/65/15 miydi yoksa 205/55/16 mı. ??
dağlar kadar fark var 2 MeganeII viraj performansı arasında..testlerde 16"leri kullanılıyo..15"likse zaten oynayan aslında gövde değildir direkt 65 yanak o araca fazla kalıyo yanağa da ayrıca oturuyo araç o zaman kaymaya başlamadan önce..

Bana kalırsa Jetta ile Lagunayı kıyaslamak bile Jettaya ayıp olur..
Valla Emre abi haklı :D o kadarda değil.Forumda kimse Laguna'nın C segmentinde olan Jetta ile aynı kalitede olduğunu kabul etmek istemese bile bu böyle.Eğer Laguna kalite olarak D segmentindeyse Passat D + Segmentinde olur.

VW > reno,seat,skoda,Audi:rolleyes:ve tum cekık gozluler honda,subaru v.b
peki var mı ??? < VW

Cok merak edıyorum da ....

Hangi jettanın airbagleri garantiden değişir?
Airbag mevzusu nerden çıktı ?

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

VW > reno,seat,skoda,Audi:rolleyes:ve tum cekık gozluler honda,subaru v.b
peki var mı ??? < VW

Cok merak edıyorum da ....
Biz burda Volkswagen en iyi marka tartışmasını yapmıyoruz Ömer abi.Önce Volkswagen ile Renault'un geçmişine bakın ve bugün kullanmış oldukları teknolojiye bakın.İki araçtaki malzeme kalitesine bakın.Sonra gelin bu iki aracı kıyaslamaya kalkın.

yiğit en dolu donanım hb dizel araç. 16 inş olması gerek 40 küsür verip aldılar zamanında. 62000 kmde komple enjektör yedi 75000 de turbo. akrabam ve aynı zamanda aile avukatımızın aracı. bildiğin viraja toledoyla giriyor gibi girince başı 15 20 cm atıyordu ki toledoda virajlarda o kdar başarılı değildir.

adanada sanayide mazot pompa ve enjektör işi yapan dükkanlara girin ağzına kadar reno enjektörü pompası doludur.

jetta bence rezalet otesı bı araba acıkcası yanından bıle gecmedım bakarken ... ama burda yorum yapanlar prıvılage versıyonuna bınıp konusanlar genelde ıncelemeden yorum yapmayın acın vıdeolarıda bakın yol tutusta laguna nelerle karsılastırılıyor ;) sti ,boxer falan hanı bı arastırın bos laf konusmak kolay ıncelemeden bırı onudemıs bırı bunu demıs marka fanatıklıgı yapmayın bosuna .. 59 mılyara passatı aldım 51 e lagunayı aldın araDakı 8 mılyara ragmen laguna passattan emın olun daha cok sey verıyor bugun gorduler yalanım yok passatta hala duruyor ıkısınıde yanyana koyup ınceleyebılıyorum ole bı ımkanım var buna kulak vermenız lazım sonucta ıkısıde benım ıkısınıde kullanıyorum ve objektıf olabılcek kapasıtedeyımm ama jetta ıle karsılastırmak bence cahıllık jetta nekı meksıkada uretılen vw nın arada kalmıs bı aracı golfun kafası pasatın sıkıstırılmıs arkası .... suberb 1 ust sınıf buaraclara gore o agır goruntusu olmasa markası skoda olmasa alabılcegım bı aractı benım ıcın fullunu cok kalıtelı bı arac ona lafım yok a6 larla aynı sınıfta oluyor o bunada karsı cıkarsanız yuh dıcem gıdın arastırın bının ınceleyın ben burda lagunaın dynamıq versıyonuunu dıyorum

2,0T sundan 1,6 benzinlisine 1,5 dizeline kadar bir çok laguna kullandım. benim gözümde passatn yanına layık değil sen istediğin kadar öyle olmadığını iddia et.

Airbag mevzusu nerden çıktı ?

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Biz burda Volkswagen en iyi marka tartışmasını yapmıyoruz Ömer abi.Önce Volkswagen ile Renault'un geçmişine bakın ve bugün kullanmış oldukları teknolojiye bakın.İki araçtaki malzeme kalitesine bakın.Sonra gelin bu iki aracı kıyaslamaya kalkın.

Birkaç arkadaşın lagunalarının airbagleri değiştide ordan çıktı :D

Geri
Üst Alt