Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Leon'da Savrulma Sorunu

işte bi süper zeka örneği..
o arkadaşın arabası tanımıyo vs. olmasın..direkt Leon Cupra'ya laf gönderiyosun..slalom yarışı derken TT tarzı bişiyse onda zaten en önemlisi dingil mesafesidir..106'nın atıyorum 1dk. geçtiği yeri F1 arabası onun 2 katından fazla sürede anca geçedebilir..TT'de başarılı olmanın direkt yol tutuşla ne ilgisi var..

maaşallah F1 sürücüleri bile binek araçların ESP'sini sadece pistte kapatıyo ama SCW'de dünya çapında sürücüler barındırıyoruz galiba..şunu da belirtiyim sisteme karşı ön yargıyla yaklaşmadan önce açıp biraz yazı okuyun..ben okuduklarımın özetini söyliyim..ortalama bi sürücü ESP'nin kısa bi müdahalesinde yaptığını gerçekleştirir evet ama sadece direksiyon gaz, fren, debriyajın yetmediği durumlarda gözlerini kapatmaktan başka hiç bişi yapamaz..
o nedenle aşırı güven salaklığına kimse düşmesin..

onlarca defa forumda konuşuldu ama başa sarmak konusunda süpersiniz..
Bi sen tanıyosun zaten arabanı :) 2 tane Turbo Golf GTI, Cupra TDI ve 325ti compact'dan sonra bindi o arabaya. O konuda bi sıkıntısı yok :)
Kendisinin yorumunu da yazayım sana. "Cupra TDI'dan daha iyi yol tutan bi arabaya binmedim."
Sen 1.4 TSI'a 18 jant'la 3.5'luk yay takıp, otobanda makas atıp mı Leon çok iyi yol tutuyo diyosun. Fazla büyütme bence altındakini :)
ESP'ye karşı olduğumu gösterecek bi yorum yazdığımı da düşünmüyorum. Bana göre şart bişey değil. Ama benim fikrim bu sistemin gereksiz ya da hayat kurtaran bi sistem olduğunu göstermez. Aynı şekilde bu sistemin varlığı, her koşulda hayat kurtaracağını göstermez.

1. işin ilginç tarafı 1 tane ESP'li araç sahibi gereksiz demiyo ESP'ye..
2. ESP işe yaramaz diyenler kaç defa benzer bi durumda kaldı da ESP'nin işe yaramadığını gördü. ??

o arkadaşın arabası tanımıyo vs. olmasın..direkt Leon Cupra'ya laf gönderiyosun..slalom yarışı derken TT tarzı bişiyse onda zaten en önemlisi dingil mesafesidir..106'nın atıyorum 1dk. geçtiği yeri F1 arabası onun 2 katından fazla sürede anca geçedebilir..TT'de başarılı olmanın direkt yol tutuşla ne ilgisi var..

İki konudada sonuna kadar haklısın:eek:key:

1. işin ilginç tarafı 1 tane ESP'li araç sahibi gereksiz demiyo ESP'ye..
2. ESP işe yaramaz diyenler kaç defa benzer bi durumda kaldı da ESP'nin işe yaramadığını gördü. ??

arabanın içinde miydin sen de Yunus. ??
yazıda arabada mayham85 de arabadaydı yazmıyo..işe yarayıp yaramayacağını nerden biliyosun..benim anlamadığım diğer nokta ise şu zamana kadar yaptığın bütün otomobil yolculukarında kaç km limitlere yakın ya da üstünde takıldın da bu kadar eminsin. ??

maaşallah F1 sürücüleri bile binek araçların ESP'sini sadece pistte kapatıyo ama SCW'de dünya çapında sürücüler barındırıyoruz galiba..şunu da belirtiyim sisteme karşı ön yargıyla yaklaşmadan önce açıp biraz yazı okuyun..ben okuduklarımın özetini söyliyim..ortalama bi sürücü ESP'nin kısa bi müdahalesinde yaptığını gerçekleştirir evet ama sadece direksiyon gaz, fren, debriyajın yetmediği durumlarda gözlerini kapatmaktan başka hiç bişi yapamaz..
o nedenle aşırı güven salaklığına kimse düşmesin..

onlarca defa forumda konuşuldu ama başa sarmak konusunda süpersiniz..

diğer arabamda esp var ve gereksiz diyroum yiğit gözünde bu kadar melekleştirme bunu olmazsa olmaz asla olmadı ve olmayacak.

benim kullandığım arabada esp işe yaramaz çünkü çalışmaz. aracın limitlerini iyi tanıyıp ona göre kullanırım arabayı. yer ıslak deyip kurudaymş gibi kullanıp aha esp kurtardı modlarına girecek kadar kör donanım fantazilerim olmadı hiç.

artı olarak aracın ilk alış fiyatını yükseltir. 3 5 saplantılı arkadaş sapık şekilde aracını sürecek diye neden daha fazla ödeyim.

ayrıca:

Bana göre sürücü ile tekerlek arasına giren ne kadar elektronik varsa hepsi gereksiz.

+1985

bundan sonraki aracımı alırkende espsiz olmayanına indirim yapmazlarsada almam :) yada gider espsiz araç alırım. esp yok diye kendimi hiç geremem cebimde kalan parama bakarım.

http://www.youtube.com/watch?v=j-hHWSQhKuc

ESP gereksiz birşeyse bu kadar insan bu kadar marka bu kadar mühendis bu kadar test pilotu burda ne yapıyor?

Ayrıca videoda ESP nin hayat kurtarıp kurtaramayacağına karar verebilirsiniz.

Mercedes espnin kazaların 3 de birini, toyota espnin kazaların yarısını engellediğini söylüyor...

not: videodaki tiff eski bir F1 pilotu esp kapalıyken kurtarabiliyormu?

Dalgın veya yorgun bi anınızda e5 topkapı yönünden ataköye dönen viraja bi hızlı girin ondan sonra gereksiz falan demessiniz heralde..

Zaten olay beklediğin anda değilde beklemediğin bi anda karşına çıkınca kopuyo..:eek:key: Her zaman hazırlıklı olmayabilirsiniz

kaç tanesi kazada istatistik tutmş. :) ayrıca o adamların atladığı nokta bak adı üstünde kaza öncesi sen kaza yapacak duruma gelecek adamsan zaten at cebindeki ehliyeti çöpe.

Bi sen tanıyosun zaten arabanı :) 2 tane Turbo Golf GTI, Cupra TDI ve 325ti compact'dan sonra bindi o arabaya. O konuda bi sıkıntısı yok :)
Kendisinin yorumunu da yazayım sana. "Cupra TDI'dan daha iyi yol tutan bi arabaya binmedim."
Sen 1.4 TSI'a 18 jant'la 3.5'luk yay takıp, otobanda makas atıp mı Leon çok iyi yol tutuyo diyosun. Fazla büyütme bence altındakini :)
ESP'ye karşı olduğumu gösterecek bi yorum yazdığımı da düşünmüyorum. Bana göre şart bişey değil. Ama benim fikrim bu sistemin gereksiz ya da hayat kurtaran bi sistem olduğunu göstermez. Aynı şekilde bu sistemin varlığı, her koşulda hayat kurtaracağını göstermez.

söylemediğim şeyleri söylemişim gibi aksetmenin amacı nedir..

diğer arabamda esp var ve gereksiz diyroum yiğit gözünde bu kadar melekleştirme bunu olmazsa olmaz asla olmadı ve olmayacak.

Yunus sürekli 80'ne sabitlediğinde yeri geldiğinde direksiyona da ihtiyacın kalmaz.. :eek:key:
melekleştirdiğim falan yok..söylediklerimden bunu çıkartıyosan bravo..

Geri
Üst Alt