CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bi sen tanıyosun zaten arabanı 2 tane Turbo Golf GTI, Cupra TDI ve 325ti compact'dan sonra bindi o arabaya. O konuda bi sıkıntısı yokişte bi süper zeka örneği..
o arkadaşın arabası tanımıyo vs. olmasın..direkt Leon Cupra'ya laf gönderiyosun..slalom yarışı derken TT tarzı bişiyse onda zaten en önemlisi dingil mesafesidir..106'nın atıyorum 1dk. geçtiği yeri F1 arabası onun 2 katından fazla sürede anca geçedebilir..TT'de başarılı olmanın direkt yol tutuşla ne ilgisi var..
maaşallah F1 sürücüleri bile binek araçların ESP'sini sadece pistte kapatıyo ama SCW'de dünya çapında sürücüler barındırıyoruz galiba..şunu da belirtiyim sisteme karşı ön yargıyla yaklaşmadan önce açıp biraz yazı okuyun..ben okuduklarımın özetini söyliyim..ortalama bi sürücü ESP'nin kısa bi müdahalesinde yaptığını gerçekleştirir evet ama sadece direksiyon gaz, fren, debriyajın yetmediği durumlarda gözlerini kapatmaktan başka hiç bişi yapamaz..
o nedenle aşırı güven salaklığına kimse düşmesin..
onlarca defa forumda konuşuldu ama başa sarmak konusunda süpersiniz..
Kendisinin yorumunu da yazayım sana. "Cupra TDI'dan daha iyi yol tutan bi arabaya binmedim."
Sen 1.4 TSI'a 18 jant'la 3.5'luk yay takıp, otobanda makas atıp mı Leon çok iyi yol tutuyo diyosun. Fazla büyütme bence altındakini
ESP'ye karşı olduğumu gösterecek bi yorum yazdığımı da düşünmüyorum. Bana göre şart bişey değil. Ama benim fikrim bu sistemin gereksiz ya da hayat kurtaran bi sistem olduğunu göstermez. Aynı şekilde bu sistemin varlığı, her koşulda hayat kurtaracağını göstermez.