Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Leon'da Savrulma Sorunu

Dalgın veya yorgun bi anınızda e5 topkapı yönünden ataköye dönen viraja bi hızlı girin ondan sonra gereksiz falan demessiniz heralde..

Zaten olay beklediğin anda değilde beklemediğin bi anda karşına çıkınca kopuyo..:eek:key: Her zaman hazırlıklı olmayabilirsiniz
+1

http://www.youtube.com/watch?v=j-hHWSQhKuc

ESP gereksiz birşeyse bu kadar insan bu kadar marka bu kadar mühendis bu kadar test pilotu burda ne yapıyor?

Ayrıca videoda ESP nin hayat kurtarıp kurtaramayacağına karar verebilirsiniz.

Mercedes espnin kazaların 3 de birini, toyota espnin kazaların yarısını engellediğini söylüyor...

not: videodaki tiff eski bir F1 pilotu esp kapalıyken kurtarabiliyormu?
DSG'de vites atamayan adama ESP şart. O istatistikler sizin için var zaten puhaha

DSG'de vites atamayan adama ESP şart. O istatistikler sizin için var zaten puhaha

DSG de vites atamama değil atmayı unutma o. Bir an dalgınlık.

Bu dalgınlık her insana gelir nerde ne zaman geleceği belli olmaz. Bu dalgınlık senle Emreye bir virajdada gelebilir..

DSG de vites atamama değil atmayı unutma o. Bir an dalgınlık.

Bu dalgınlık her insana gelir nerde ne zaman geleceği belli olmaz. Bu dalgınlık senle Emreye bir virajdada gelebilir..

E tamam işte ben de başka bişey demedim puhaha
ESP o tür kullanıcılar için birebir. Bi gün Emre'nin de benim de başıma da gelebilir haklısın. Ben zaten ESP'ye karşı biri değilim. Ama olmazsa olmazım değildir.
Haa, 0km bir Leon alacak olsam ESP olsun ister miyim, evet. Bunun nedeni ihtiyacım olması değil. Almışken en dolusu olsun diye.

herkesın gorusu farklıdır ve saygı gostermelıyız goruslere.fakat soyle bır konu var esp gereklımı gereksız mı sorusunu 10 kısıye sorsak bence 9 u da gereklı der.. sahsen ben ah esp olsa dedıgım cok olmustur leonda.. evet farkı verıp alabılrdm fakat beklemeye zamanım yoktu.şöförlükle esp ye ıhtıyac duymanın alakası yok bence cunku her ınsanın dalgın olabılecegı bır an var yada 80 le gıderken bıle yolda uyarı verılmemıs bır kaza ve yere dokulmuş kaygan maddenın ustunden gecebılır..

E tamam işte ben de başka bişey demedim puhaha
ESP o tür kullanıcılar için birebir. Bi gün Emre'nin de benim de başıma da gelebilir haklısın. Ben zaten ESP'ye karşı biri değilim. Ama olmazsa olmazım değildir.
Haa, 0km bir Leon alacak olsam ESP olsun ister miyim, evet. Bunun nedeni ihtiyacım olması değil. Almışken en dolusu olsun diye.

Benimde olmazsa olmazım değil ama TR deki yollarda önüne nerde ne zaman ne çıkçağı pek belli olmuyor..

100 le yolda giderken yol asfalttan bir an mıcıra dönüyor..

ayberk yagmurda yada kuru havada araca bı anda arkadan hafıf bırı dokunudurusa ne olur o anda beklemedıgın ıcın sonuc %90 belli

bu dedıgım olay bı uyeye olmustu ve sonuc kotuydu

Benimde olmazsa olmazım değil ama TR deki yollarda önüne nerde ne zaman ne çıkçağı pek belli olmuyor..

100 le yolda giderken yol asfalttan bir an mıcıra dönüyor..

Top Gear'ı takip ediyosun. Orta doğu bölümünü izlemişsindir. Adamlar 1-2 defa düz yolda arabayla dönüyolar.
O ESP'yi dizayn eden mühendis zannediyo musun ki bizim berbat yollarımıza göre dizayn ediyo? Araba savrulma esnasında çukura girince ESP ne yapıyo?
Herşey Avrupa'nın kaymak yolları için. Zımpara gibi asfaltta daha zaten neyin ESP'sine ihtiyaç duyuyolar anlamıyorum.
Ki önden kaymanın aksine, arkadan kayma performans araçlarında istenen bişeydir.
Yola yağ dökülmüş bal dökülmüş Türkiye yollarında ESP'de hayat kurtaramaz. Ters yönden gelir üstünden geçiverir bi tane TIR.

ayberk yagmurda yada kuru havada araca bı anda arkadan hafıf bırı dokunudurusa ne olur o anda beklemedıgın ıcın sonuc %90 belli

bu dedıgım olay bı uyeye olmustu ve sonuc kotuydu

130'la virajda giderken yağmurda arka tekerlerimden birisi patladı Şemun.
Burada Michael Schumaer olduğumu iddia etmiyorum. O an başıma hiçbişey gelmedi. Arabamda ESP olsaydı, kesin ESP sayesinde başıma gelmedi derdim. Bunun da objektif bi görüş olacağını sanmam bu durumda. Hangi durumda ESP'nin hayat kurtarıp kurtarmayacağı belli olmaz.

Geri
Üst Alt