gallito
Kayıtlı Üye
Zaten başta da söylediğim gibi aracı kötüleme gibi bir niyetimin olmadığı. Sadece şahsi düşüncem bu. Sonuçta SEAT'çıyız, neden kötüleyelim. Zaten dikkat ederseniz ben aracın şurası olmamış, burasını beğendim, şurasını beğenmedim gibi ibareler kulanmadım. Şimdi donanım farklarına az çok göz gezdirdiğimde kasa değişikliği, led far, ön konsoldaki değişiklik, mp3-cd oynacının değişikliği ve motor seçeneği dışında çok bir değişiklik bulamadım. 65 bine çıkıldında hani leon mu golf mu denilse ilk tercihim elbetteki golf olur. Rakam ayarlamasında biraz aşırıya kaçıldığını hissettim hepsi bu. 55 bin TL civarı olsa "tamam olabilir" derdim ama 65 bin TL cidden yüksek kalıyor.
Aracı alacak arkadaşlara da her zaman gönülden söylediğim bir söz vardır. Alana da, satana da her zaman hayırlı olması dileğiyle.
Ben size özel yazmadım zaten . Genel olarak hep bir kötüleme var ancak iyi yönlerinden de bahsedilmesi gerektiğini düşünüyorum . Burdan bakıp yorumları okuyup araç tercihi yapan çok insan var. Bende çok kararsız kaldığım için açıkçası biraz olumlu yazılar bekliyorum test eden kullanan arkadaşlardan .
65 bin fiyatı nerden buldunuz zaten onu anlayamadım
Sunroof lu ledli 1.4 tsi 140 hp fr 52 milyar .