Çöllü
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bennimde haberim oldu maslakta bi tane referance koymuşlar Showroom'a kırmızı şöyle bakılınca Lastik basınç sensörü ve dokunmatik TFT ekranlı Teybi bile var ama Olmayanlara gelince o daha şaşırtıcı ESP,Cruez Control, Direksiyondan Kumanda, 17 jant, Renkli Arka camlar ve daha bir sürü eski kasanın Stylance'ında standart olan özellik bu kasada opsiyonel ve hatta şöyleki Arka kapı Elektrikli camları bile özellşikten sayıp koymuşlar.. iyice inceleyemedim aracı ama hiçte pişman olmadım neden güncel kasa FR aldım diye hatta karda saydım kendimi aracın duruşuna görünüşüne bakınca..
Ha birde.. oturdum teker teker güncel kasa FR'ın 43'e verdiği özelliklerle yeni bir Leon FR araç oluşturdum tahmin edin Fiyat Ne çıktı..
65 bin liracık Alana hayırlı uğurlu olsun.. İnşallah önceki kasadan çok satar ben buna çok sevinirim.. Ama üzüldüğüm nokta yeni bir leonun beni heyecanlandıramaması Hemde ACT teknolojisine Sahip 140 Bg lik bi motorla sunulmasına Rağmem Zaten içimde bi burukluk varsa oda şudur.. Bu motor neden güncel Kasaya Konulup bi üç beş sene daha satılmadıda Büyük ibizayı Önümüze yeni Leon diye koydular.. inşallah güncel kasadan çok satar..