Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
vayMerak konusu ilk kim alacak sürüş moduna göre de iç aydınlatmadaki ambiyans degişiyormuş key:
vay
demek ki ben de olsa hep kırmızı gezecez puhahapuhaha
ah bu 140 lıgı kasadegiştirmeden buna yapsalar dı ne güzel olurdu be yav1.4 tsi 140 dsg iyi giderdi :seat
Aynen iyi satarlardı bence yeni kadasada 1.4tsi act dsg olan motoru getirirlerse süper olur ama seneye gelir heralde gelsedeah bu 140 lıgı kasadegiştirmeden buna yapsalar dı ne güzel olurdu be yav
vallah 1.4 act dsg bence gelmez diyom ben ama bakarsın olurkey:key:Aynen iyi satarlardı bence yeni kadasada 1.4tsi act dsg olan motoru getirirlerse süper olur ama seneye gelir heralde gelsede
vallah 1.4 act dsg bence gelmez diyom ben ama bakarsın olurkey:key:
Aynen, saçmaladılar iyice...Auto showda dikkat etmemistim simdi dikkat ettim silecekler yanlarda degil asagi koymuslar hepten sogudum ya