YCO
Kayıtlı Üye
ALLAH kaza bela ceza vermesin yiğidim maşallah diyelim...
Ama sanki daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum....
16"lara inersem olur Engin abim..
Maaşallah Yiğidim nazar değmesin
sağolasın Erhan'ım..
Maşallah Yiğidom,kazasız belasız...Dikkat et fazla hız yapma emi...
emi..hmmmm..e..
Masallah yawru ama 18 lerın yordugu banko gercek,16 lar ıle daha ıyı olcak kesınlıkle
aynen yavru..
maşallah kazasız belasız kammıyonculara dikkat kardeşim
eyv. Serkan abi..
Yigit sende son susturucu orjinal mi , sadece kat iptalimi var ?
kat. iptali ve cut out dışında her şey aynen duruyo kardeşim..
cut out kapalıyken ses stock egzost sesi..
bu hızlanma yazılımlı halımı aracın ne war su anda?
şaka herhalde şeker..
bu yüzden kimse kalkıpta bana böyle mesajlar yazmasın o işlemin ne mal olduğunu birinci elden gördük.
altında şahin falan yok onun gti var değerini bilsin beynini yıkamayın çocuğun.[/QUOTE]
Yunus'um yaptığın yorum değil ithamda bulunmak kardeşim..
sana tuhaf/absurd/anlamsız/gereksiz gelebilir bu tarz olaylar..eyv..senin için bi arabanın anlamıyla herkesin aynı değil ayrım orda başlıyo..yapılan değişikliklerin arabaya bişi katmayacağını düşünüyo olabilirsin ama bayaa yanılıyosun..458 Italia'ya bile farklı manifoldlar vs. ekstradan 30-40hp çıkartıyolar artık..bi Ferrari'nin manifolda ihtiyacı olabilir mi daha fazla güç için oluyo..binek araçların hayli hayli olur..Fabspeed performans egzost vs. komple kitle bunu yapıyo 458'e işte örnek olarak..
tamamen farklı bi açıdan bakıyosun olaya..
520d testine çıkıp 100'e sabitleyip "ne yaktığına" bakmak da bana tuhaf geliyo..bu bi yorumdur..beyin yıkama vs. ithamdır kardeşim..
MaşeAllah kazasız belasız inşeAllah..
bir şey sorucam videoyu çektikten sonra uzayıp gitmişsin furkan minibüsle mi geldi
yok Varol abim bi kamyoncu durmuş almış bizimkini..çocuk evden çıkamadı bugün psikoloji yerlerde..
Bu arada Cut Out ne oluyor? Net bir açıklaması var mı ? Sanki biraz ''hararet'' yapan birşey biraz yukarı bakarsak....
tam tersi Kaan abim cutout açıkken gaz rahat çıktığı için total ısı da düşüyo motorda vs..
Eh fena değil
mersi efem..
yakışır yavrum
eyv. yavru..