Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bu yorumda ne demek istediğin gayet açık. Ve yanlış. Daha öncede yazdıklarının yanlış olduğunu gösterdiğim zaman kabul etmemiştin. Şimdi de yaptığın şey aynı. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Sana az önce dönüşüm formülüyle, temel formül arasındaki farkı yazdım. O formülde tork 0'sa hp'de 0'dır. Çünkü o bi dönüşüm formülü. O formül sana şunu söylüyor: 0 N.m = 0 hpO formüle göre Ayberk Tork =0 ise hp de = olmuyormu? Sonuçta geçerli bir formül değilmi bu?
Tork artırımı sadece turbo araçlarda mı yapılabilir?
Şunu öğrenmek istiyorum, bugün bu olayın biraz muhabbetini yaptıkta. Benim araçta orjinal lastik 195/55/15 idi. Ben 195/60/15 bulabildim. Dedilerki lastik yanağı büyüdüğü için tork azalır ancak son sürat artar. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla benim araçta 120-130 arası bir tork var. Abartı bir şekilde değilde mesela 150-160 lar seviyesine çıkarabilirmiyiz. Yaklaşık %30 fark istiyorum muhtemelen hissiyatını artıracaktır. Ne dersiniz.
torku olmayan motordan mükemmel jeneratör olur başka bir halt olmaz.
Sonuç = Artırılabilir mi?
Evet.Sonuç = Artırılabilir mi?
Yazacağımı yazdım daha başka birşey yazmıyorum zaten. İlkokul fiziği bilen biri ne demek istediğimi çok rahat anlar..
Tork da çevirme kuvveti olduğundan çevirme kuvveti olmayınca tekerlek dönermi? Dönmez. Başta zaten Ogün'e anlatmak istediğim buydu..
şeker canın mı sıkılıyo yine..