Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
smoked budur...
senin dediğin bildiğin stop boyama...bana sorarsan sadece geri lambası ve sinyaleri bu tarz yap...
Volkan Hayır
bu stoplardan yurtdışında çok var gerçekten güzel gerçekten adı gibi smoked pişirilmiş et rengine dönüyor stoplar
Yigit senin stoplarıda güzel bence helladan güzel Bide Volkan Yigite şu sis mevzusunda veya far konusunda kısmen katılıyorum bazen aynasız giden kendini bilmez karakterler ışık hüzmesinden aynada farkını varıyor seni ama acelem varsa kullanırım bunu her daim de degil.Yigitte hızlı şöferse normal
bence volkan folyo ile kapla dene hoşuna giderse boyarsn gitmezse sökersin
Volkan bence eger golfteki gibi olursa çok güzel olur beyaz arabaya daha çok yakışıyor + senin tavan siyah tampondada siyahlık var stoplardada olursa çok güzel olur bence ben fotoshopa tekrar tekrar baktım kararımı verdim...
Bu arada gündüz far açmak yada sis bunun yararı var bence...gündüzde far yakın demiyorlarmıydı...? hani biara bislogan vardı yolumda açık farımda...
Volkanım istediğin bu tarz sanırım çokda şık olur bence bizim burda yapıyorlar eğer istediğin buysa yarın senin için arayıp fiyat alabilirim...
bende liplenıcem gıbı bakalım hıssedıyorum az kaldı =)