=)
bu yaştan sonra sana okuma yazma da öğreticez anlaşildi.
ilk mesajımı ve ömercana cevabim olan 3. mesajimi iyi oku.
ilk mesajimda STOP BOYAMANIN APAÇİ İŞİ OLDUĞUNU BİZZAT YAZDIM. ve boya almaya giderken geri döndüğümü de ekledim.
ömercan led stop dediğinde bana göre değil dedim..sen üstüne alindin led stoplar apaçi demişim gibi davrandin..e takdiri senindir.
ister eleştiri de ister yargilama de benim için farketmez kimseye yalakalık yapamicam , bişey kötüyse kötü derim fikrimi söylerim geçerim,kişi isterse dinler isterse dinlemez kendisine güzel geliyosa bana he diyip geçer.aynen senin takilmalarina benim yaptiğim gibi
ama nedense sen benim dediklerime he diyip geçemiyosun gocunmaya devam ediyosun..niye üstüne aliniyosun o halde bu kadar?
ha yine fikrimi de belirteyim..
mert abi'nin getirdiği (isterse başbakanin oğlu getirsin) BANA göre kötü,BANA göre apaçi.
tek güzel olan yanı sinyal kısmı onun dışında hiç bi yönünü beğenmiyorum.
takan taksın güle güle kullansın..ben takmicam.
Leon debadge'ime takilmişsin da senin de plakanin altında bi destan yazıyo uyandırayım..hatta nickini dahi yazdın..yakında bismillahirrahmanirraim el yazisi da görmek isterim.Bu stickerların da faydasını mutlaka hergün tecrübe ediyosundur.30.000k pembe xenonlarla tecrübelerini de merak etmiyor değilim.Hatta xenon konusuna girmişken hadi gece anladım da gündüz far + sis xenonla gezmenin faydalarını da bir zahmet açiklarsan çok sevinirim.