Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Stop Karartma

yunus demin 1 kat spraylediğim şeffaf folyoyu arabanin üstüne yapiştirip baktım...ışık geçirgenliği hiç etkilenmiyor diyebilirim 1 katta...
geri vites işiğında problem yaşarsam geri vites ampulüne 4uçlu led takarım =)

---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 14:28 ----------

bencede 1 kat boya daha iyi olmuş.araba siyah olsaydı belki 2 kat iyi olabilirdi ama beyaz arabada çok koyu stop bence güzel durmuyo.1 kat çok iyi

ya esasinda tam tersini düşünüyorum aybars..siyah arabada stoplar kırmızı olunca daha hoş beyazda konstrast amaçli koyu stop daha güzel duruyo ama siyah da olmamalı dediğin gibi..kırmızı siyah arasını yakalamaya çalişcam işte..
yarin uğraşicam sabahtan bu işle

o zaman direkt 2 kat belki 3 :D geri viteste benim sorunun birazda sebebi toledoalrın kronik stoplran toz alması. mert abiye sormştm nasıl açılır diye elleme demişti açabilsem içinden sanırım 1 2 kg toprak çıkar :D

volkancım bide şu geldi aklıma.gerçi düşünmüşsündür ama..arkadaki kedi gözlerinide aynı renk yapıcaksın dimi?

=) cidden çok merak ediyorum nasıl olucağını.hatta şuan gidip stop boyası alıp denemeyi düşündüm.benim aklıma gelmiyo hiç böyle fikirler :)

=) cidden çok merak ediyorum nasıl olucağını.hatta şuan gidip stop boyası alıp denemeyi düşündüm.benim aklıma gelmiyo hiç böyle fikirler :)

:D
aybars valla ben de şu an inip aşaği yapmak istiyorum ama hava kararacak bir de otopark tozlu falan..yarina birakiyorum:D

:D
aybars valla ben de şu an inip aşaği yapmak istiyorum ama hava kararacak bir de otopark tozlu falan..yarina birakiyorum:D

hayallerim suya düştü şuan.msjını okuyana kadar karar vermiştim gidip almaya ama havanın kararacağı gerçeğini şimdi kabullendim =)

yarın haber verir misin banada eğer yaparsan? boya alıp geliyim bende.kafama koydum çünkü

hayallerim suya düştü şuan.msjını okuyana kadar karar vermiştim gidip almaya ama havanın kararacağı gerçeğini şimdi kabullendim =)

yarın haber verir misin banada eğer yaparsan? boya alıp geliyim bende.kafama koydum çünkü

yarın açık dükkan bulursan al boyayı tabi aybars:D
şimdi çık göztepe sanayiye git oto bulut var..boya falan hazirliyolar..orda hemen sağdaki rafta duruyor boyalar:D git al elinde bulunsun...

bu arada doğukan da güzel bir fiyat almış...80 tl ye boyuyorlarmış...15 tl stop boyasina verip kendi riskimi alip güzel olur ya da olmaz riskine girmeyip acaba boyatsammı diyorum ya...kararsız kaldım.

volkan kaliperleri boyamak için ne tür boya gerekir? arabayı almadan önce mert abi boyamıştı ama atmaya başlamış bir kısımdan:(

yarın açık dükkan bulursan al boyayı tabi aybars:D
şimdi çık göztepe sanayiye git oto bulut var..boya falan hazirliyolar..orda hemen sağdaki rafta duruyor boyalar:D git al elinde bulunsun...

bu arada doğukan da güzel bir fiyat almış...80 tl ye boyuyorlarmış...15 tl stop boyasina verip kendi riskimi alip güzel olur ya da olmaz riskine girmeyip acaba boyatsammı diyorum ya...kararsız kaldım.

hmm 80 tl aslında iyiymiş gerçekten.biraz düşün bence

bu arada birazdan çıkıcam eğer çok trafik yoksa gidip alıcam boyayı :)

Geri
Üst Alt