Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
1. vitesteki kesici olayı nedir anlayamadım?1,4 reference 2012 aldım kardeş çok memnunum araba ok gibi benzinli olduğundan fazla sıkıntı olmuyor tüp taktırmazsan performans alırsın bende tüp yok memnunum arabanın ayılma bayılma olayına gelince yüksek devirlerde ve hızlı bir şürüş ile neden bayılsın ki sonuçta benzinli araba şehir içinde biraz da cesaret işi araba kullanmak eğer adrenalin seviyorsan gazı kökle keyfine bak ben gitmem demez araba yalnız birinci vitesteki kesici olayını çözmen çok önemli ben 3-4 ay oldu daha tam anlamıyla ayarlıyamıyorum kesiciye kadar dayıyorum arabada tık yok zaten bu paraya böyle araba yok piyasada fiyat cevbediyor direk
1. vitesteki kesici olayı nedir anlayamadım?
1.4 motor ekonomi amaçlı bir motor 1. vitesi çok zorlamamanı ve kesiciye sokmamanı öneririm... daha sonra çok baş ağrıtabilir...Ben saha önce bahsettiğim poloyu satmak zorunda kalmıştım...1,4 reference 2012 aldım kardeş çok memnunum araba ok gibi benzinli olduğundan fazla sıkıntı olmuyor tüp taktırmazsan performans alırsın bende tüp yok memnunum arabanın ayılma bayılma olayına gelince yüksek devirlerde ve hızlı bir şürüş ile neden bayılsın ki sonuçta benzinli araba şehir içinde biraz da cesaret işi araba kullanmak eğer adrenalin seviyorsan gazı kökle keyfine bak ben gitmem demez araba yalnız birinci vitesteki kesici olayını çözmen çok önemli ben 3-4 ay oldu daha tam anlamıyla ayarlıyamıyorum kesiciye kadar dayıyorum arabada tık yok zaten bu paraya böyle araba yok piyasada fiyat cevbediyor direk