Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat İbiza 1.4 85 hp 2012

o değil de bizim satıcı eleman 4 hava yastığı var dedi 2 yanda. Ama yan hava yastığı yok diyor özelliklerde. bizimi yiyor arkadaş ne?

Bende ibiza 1,4 85HP ile test sürüşü yaptım, hızlanması ve çabuk cevap vermesini oldukça başarılı.
Bu yüzden bugün siparişimi verdim, 3gün içinde aracımı alacağım.
Yakıt değerleri için bilgisi olan varsa lütfen paylaşşın, istanbul içinde (ort. şehiriçi ve dışı) 45lt depoyla toplamda kaç km gidiyor bu araç?

Bende ibiza 1,4 85HP ile test sürüşü yaptım, hızlanması ve çabuk cevap vermesini oldukça başarılı.
Yakıt değerleri için bilgisi olan varsa lütfen paylaşşın, istanbul içinde (ort. şehiriçi ve dışı) 45lt depoyla toplamda kaç km gidiyor bu araç?
ortalama km başı 32 kuruş yaktığı söyleniyor. satıcı tarafından tabii. ve bu arada ne kadara aldınız acaba?

volkan kardeşim forum kuralları geregi sizi üyelerimiz bölümünden tanıtya bilirmiyiz öncelikle :eek:key:

İbiza 1,4 reference 27.500TL kampanyadan yararlandım.
Aslında tam olarak sormak istediğim 45lt full-depoyla kaç km gittiğiydi aracın, benzin fiyatları sürekli oynadığı için 32kuruş yaktığını yorumlayamıyorum.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bende 1.4 75 hp polo vardı .Basınca düzde her araba hızlanıyordu, İstanbul şehir içindede pek zorlanmadan binerdim, atmosferik küçük hacimli araçların sıkıntısı, sollamalarda ve yokuşlarda oluyor zaten.Bununda çözümü şudur; Bu tür durumlarda vites küçültüp gaza yüklenirsin :).Bu sırada da araba normalden fazla yakıt tüketir.İstanbul- datça yapmıştım poloyla Otobanlarda,çevre yollarında şahaneydi ama Marmaris'deki dağ yollarına geldiğimde yada benzeri yerlerde kamyon falan sollaması zor olduğundan beni bayağı bir yormuştu :( 1.4 85 hp ibizayıda Kiralık olarak 15 gün kullandım.Kullandığım Ülke Hollanda ,şehir ise Venlo idi .Dağ tepe olmayan dümdüz bir yerde ideal araba oldu :D

Yakıt tüketimi ile ilgili şunu soyliyim.

KurtKöy'den Sapanca Maşukiye tarafına gidiş, geliş , araçta 2 kişi ve Yolun büyük kısmında ısıtıcı açıktı.Toplamda 60 TL'lik Benzin harcadım.
Ortalama Hızımda 100-110 km arası.

Geri
Üst Alt