Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
valla hayırlısı. zaten daha araştırmam hiçbir şeyi. her gün yeni model bakıyorum araştırıyorum iyi de fiyat verdiler. Bu arada satıcı yan hava yastıkları mevcut dedi bize de sitesinde yok diyor. bir yanlışlık mı var acabadurman hata al kardeşim bizde hayırlı olsun deyelimm
evet ilk arabam alicimAzizcim bu ilk arabanmı daha önce kullandığın arabaları bilsek onları kıyaslayarak bir fikir verebiliriz ama çöllü nün fikirlerine katılıyorum mesela ben ibiza cupra sattım 2ay önce neye binsem yavaş geliyor
aynen 1.6 8v kalkısta öldürüyor benii mıy mıyy sonra 2 ,3 derken topluyor kendini bazan müzik acıkken yükleniyorum göz devir de 4000. 5000 basıncada hakkını veriyorBu motorların huyları vardır..
örnegin TSI her devir bandında diridir ve herzaman sana bas gidelim der..
MPI, 1.6 8V; Alt devirlerde geberiktir 3k devirin üzerinde araba altından kayar lastik asfaltı tırmalar..
16V Yani çok noktadan Enjeksiyonlarda; Motor alt devirlerde sana yürü gidelim der üst devirlerde özellikle 4k devirden sonra dur yahu nereye demeye başlar o yüzden çok çıkamadıgın bir yokuşta bile bir alt vitesin alt deviri bile işini görür hatta senin isteklerine göre Arkadaşım 100 ü kolay kolay geçmem demişsin bu araç araç senin için biçilmiş kaftan zira alt devirlerde çok diri bir yapısı var
Azizcim bu ilk arabanmı daha önce kullandığın arabaları bilsek onları kıyaslayarak bir fikir verebiliriz ama çöllü nün fikirlerine katılıyorum mesela ben ibiza cupra sattım 2ay önce neye binsem yavaş geliyor
bir kişi al dese alıcam da daha diyen olmadı
p.tesi alayım da çarşamba foto atarım artıkBiz Ne Diyoruz Yahu
p.tesi alayım da çarşamba foto atarım artık
Ne bileyim gaza geldimOnu Benim Demem Lazım Yahu Bu Ne Hız