Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Oğuzhan ankaradaki yetkili servis aracı neden toplamak istememiş anlamadım aracın kazası nerden kaportanın nereleri işlem görmüş merak ettim acaba araç suya falanmı düştü yada kaskosu olan aracı neden pert yapmadılar çok karışık bir iş var bu araçta expertiz yaptırdığın yer onların tanığımıydı eğer öyle ise aracı sana övdüler ve satttılar
lakin asıl sorun şu aracın o parçasını çıkmacılardan bulabilirsin yada internetle aran iyi ise yurt dışından getirtebilirsin aracı servis yapmaz ise ama dediğim gibi araç su haslı olmuşsa başka biryerden de arıza verebilir bunu kestirmek zor iyice bir kayadibine sorsaydın aracın durumunu
Mahkeme için önceki yaşanan herşeyi çok iyi bilmek lazım. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim... arabadan soğumana gerek yok... garantiden değiştirirler... sıkıntı yapma kendine...
Garanti kapsamına alamayız dediler, ben de itiraz ettim Cuma'dan beri Doğuş Oto merkezden yanıt bekliyorum. 4 kere arayıp konunun acil olduğunu ve mağdur olduğumu ilettim fakat ellerinden birşey gelmediğini konunun Doğuş oto'da incelendiğini dosyaya cevap gelir gelmez bana ileteceklerini söylediler. Hala beklemekteyim...
Hadi canım... kötü olmuş bu ya... kullanıcı hatası derlermiş çok gülerim o zaman... bu grubun dist.ünü alsınlar bu doğuştan ya... dilerim sana bir zararı dokunmadan çözerler...
cok geçmiş olsun ee garanti dişi yaparlarsa ne kadara patlar tahmini
aracı çıkma ilede olsa yaptırıp satmanızdan yanayım zarar etmeden bir an önce elinizden çıkartın