sıkıntı yapma problem büyükse bile garantiden şanzuman değişir takma kafana
Dün öğlen Kayadibi'nden aradılar ve vites kutusunun altında bir parçanın değişmesi gerektiğini söylediler(Parça no.6R1713025AC) ve bu parçanın garanti kapsamı altında değişemeyeceğini ve değerinin 700 TL civarı olduğunu ilettiler. Doğuş Otomotiv'in parçayı garanti kapsamına alamayız dediğini ilettiler. Bunun üzerine şok oldum ve yazılı bir teyit istedim fakat servis yazılı bir bilgilendirme yapamayacaklarını söyledi. Benim aracım kaportadan daha önce işlem görmüş, bu işlemi de özel serviste yaptırmış benden önceki sahibi fakat elektronik veya mekanik herhangi bir işlem olmadığını teyit ettirdim ben alırken. Elimde özel bir servisin expertiz raporu var ve bize orada expertiz sonrası anlatılan durumda arabanın kesinlikle alt tarafta şanzımanda ve motorda hiçbir sıkıntının olmadığını iletmişlerdi. İç konsol ile ilgili de herhangi birşeyden bahsetmediler. Şimdi servisin savı yok bu arabanın sigortaları ile oynanmış, torpidosu ile oynanmış vites kutusu kurcalanmış vs vs fakat ben bunu çok açık söylüyorum samimi bulmadım. Şimdi bu yetkili serviste aracın altını üstüne getirdi arızayı bulabilmek için(arıza tespitini 1,5 günde yapabildiler makineye sokmalarına rağmen bulamadılar). Bunun aksini nasıl kanıtlarım? Dün öğlen Doğuş Otomotiv'i arayıp konu ile ilgili itirazımı ilettim fakat geri dönüş yapmadılar dosyam hala açık, haftasonuda çalışmıyorlarmış konu ileilgili en erken Pazartesi geri dönüş yapılacak. Ben bugün araçta ne yaptılar ne ettiler öğrenmek için servise gideceğim fakat sonuç olarak benim aracım ilgisizlikten en az Salı'ya kadar serviste yatmış olacak. Eğer bu parçanın garanti kapsamına girmediğini kabul edip değişimini sağlarsam bu kez yarın bu araçta herhangi bir başka sıkıntı olursa bundan sonra herşeyi garanti kapsamı dışında sayacaklarına da eminim. Önerileriniz var mı? Gerşekten kendimi fazlası ile mağdur hissediyorum ve bu iş garanti dışında çözülecek ise bir daha WW grubu araç almayı veya Doğuş Oto ile muhattap bile olmak istemeyeceğim!! Teşekkürler...