Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

İzmit Memleketim Hemşerim Beni Kurtaracak Yığınla Adam Var Orda Seni Beni Değil Kendini Kurtar Delirtme Beni Ulen :D
Neyse kanka delirme sen doğum günün bugün es geçiyorum:D
Bu arada her durumda gelirim kardeşim ama ben gelene kadar oralarda donmazsın inş:p

xx

Neyse kanka delirme sen doğum günün bugün es geçiyorum:D
Bu arada her durumda gelirim kardeşim ama ben gelene kadar oralarda donmazsın inş:p

xx

KaNka orda Motorcu arkadaşlarım kurtarır beni crosslarla sıkıntı yok çok çıktık tipide crosslarla kartepeye o zevki yaşayan bilir :)

Faruk abi piyasalarda hava nasıl?:D

xx

2 hafta önce yükü alsaydın ki ben sepeti biraz doldurdum, şu an gayet başarılı. Doların tavan yaptığı zamanın sonrasındaki ay alım zamanıdır her zaman böyle olmuştur. Şu an olması gerekli değerlere doğru geliniyor yani uzun dönem alımlar için evet denilebilir ama kısa vadedeki gelişmeler için bişey diyemem.

THYAO türk hava yolları hissesi epeyce düşmüştü, geleceği parlak. PETKM için de aynı durum söz konusuydu ama güncelde THYAO kadar parlak değil gibime geldi.

Abi küçük bir soru sordum cevap acayip oldu:)Teşekkür ederim.
Avuçların kaşınmaya başlamış senin belli.
Bu arada konuda devam edelim bizi dövmesinler:eek:

xx

Benim amacım temettü, bedelsiz arttırım veya para bile verseler üstüne lot eklemek Çağlar abicim. Geçen yıl düzeni bozmasaydım ritmi mükemmel tutturmuştuk ama evdeki hesap çarşıya uymadı çuvalın altı açıldı şimdi telaşla dikmeye uğraşıyom ama iplik yok :)

Öğrenmek için önce dayak yemek gerekiyormuş, menkul kıymetlerde bir kaç sille yedim ama yine de epeyce nemalandık. Ama forex öyle böyle değil beni fena evirdi çevirdi kırdı geçirdi, borsa ile aynı mantıkta gidince hiç hoş olmadı. Hani bu aralar bir toparlasam ufaktan ona da meyilim yok değil, ondaki mantık daha hızlı ve az basamaklı. Takibi de kolay ama forex olunca hayatta hiç bir şeye vakit kalmıyor, aynı anda paralel yapılacak iş değil, iyi ve çok sıkı takiple oluyor. İnternet, bloomberg ve cnbc-e üçgeninde kaldığın sürece tahminlerinde kolay. Ama başını 1 gün bırak tepetaklaksın işte.

anladığım kadarıyla hava muhalefeti nedeniyle buluşma olmayacak :(

bende Yusufum ne zaman yazacak diye bekliyordum :) yarın akşam Körfez'de kalacam, buluşma olursa katılırım.

şuanda yollar buzlu vallahi oraya çıkmayıı bile denemeyelim :)

Geri
Üst Alt