Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

2 gündür izmitteydim akşamüstü geldim istanbula..valla çok güzel yerlere gittim.hiç bilmediğim yerlerdi.baraj manzaralı güzel bir yer var ismini unuttum şimdi ,eraslanlar olabilir.yuvacıkta kalıyor.baya güzelmiş orasıda

Eraslan tatilköyü diye geçiyo barajın karşı yamacında restaurant ve ahşap bungalovlar var günübirlik kalmak için güzel bir yer sessiz sakin....:eek:key:

accaip kar yağıyor gideceğimiz yer her neresi ise beyaz gelinliğini bizim için bezenmeye başladı sucuk sucuuuuuk diye bağırıyor

Bence gideceklerin sağlam bir 4*4e ve 1 aylık erzağa ihtiyacı olacak:D
Giden artık 1 ay dönemez:)

xx

Daha çarşambaya çok var yaw ne yaptınız yolları falan kapattınız ben şimdi çıkar giderim kartepeye abartmıyalım bi bakalım çarşambaya nasıl olacak :)

Sen anca portakal sıkarsın nan.Gitte oralar göreyim bi:DSonra Engin abi beni buralardan kurtar diye arama:D

xx

İzmitte hava İstanbuldan daha sıcak, sabah -2 idi Adatepede, burada 0 derece :eek:

Geri
Üst Alt