Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

senin beygirler gerektiğinde geyik de olabiliyor o zaman Serhat :D:D arabanın da maşşallahı var sürücünün de. arabanı ilk aldığındaki yorumlarımı artık unutabilirsin dostum.

Unuttum abim tmm :) daha eksikleri var bitecek inşallah :D o zaman daha bi güzel olucak zamanımız var yaza kadar :) siz hangi gün buluşmayı düşünüyosunuz?

serhat yarın buluşmıycakmıydık çarşamda demedikmi

evet buluşalım sucukmu yapalım sahilde ne yapalım ne dersiniz sucuk şarap iyi gidermi?

arkadaşlar buluşmayı perşembeye alalım hem hava şartları çarşambadan sonra düzeliyor daha güzel olur daha rahat ederiz... ben perşembe gelicem izmite izmitten misafirlerim geliyo çarşamba kar yağışı da devam edebilir riske girmeden perşembe rahat rahat buluşuruz en azından...:eek:key:

Geri
Üst Alt