Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw kayseri buluşmalari 2013

kazım : s polar + sapka
reis : L polar
fatih : L polar

diger ekibe msj la ulasıp şiparişimizi bu hafta gecelip arkadaşlar inş en kıza zamanda giyelimm yükseklerde yapalım organızasyon bu sefer :D

evett kayseri ekibi nerdee haftaya bi mangal organizasyonu yapalımm arkadaşlarr söyle anlı şanlıı:eek:

vallaha hiç düşünmeden mangalın başına geçerim hiç sorun değil organizasyonnun gününü belirleyelim ona göre katılımlara bakalım

burdaaaa burdaaaaa :D [MENTION=22199]tugra kazım[/MENTION] abi bana tişört ekleee abii organizasyondaa yapak :D :D

vallaha hiç düşünmeden mangalın başına geçerim hiç sorun değil organizasyonnun gününü belirleyelim ona göre katılımlara bakalım
inş haftaya bişeyler yapalım senlendirelim ortamıı 8-9 mart uygunmudur sizlere ben hertürlü ayarı veririm gelirimm bilirsiniz kazak erkegiyimdir :D

inş haftaya bişeyler yapalım senlendirelim ortamıı 8-9 mart uygunmudur sizlere ben hertürlü ayarı veririm gelirimm bilirsiniz kazak erkegiyimdir :D
,

8 i cuma 9u c.tesi 9u hiç olmaz hafta sonları değişik planlar olduğundan müsait olamıyorum 8i içinde söz veremem biliyorsunuz cumaları yoğunluk hat safada olduğu için geç saatlere kadar çalışmam gerekebiliyor örnek son buluşma gibi salı çarşamba olursa gelme olasılığım daha rahat olur. ama beni dert etmeyin katılım o tarihlerde çoğunluk olacaksa çoğunluğun olacağı tarihte yapmak iyidir.

tamam abi hafta ya bakalım buluruz ortak bi günnn bana her yol hacılarr :D adanalı resul gardasıma duyrulurr:şoför

Geri
Üst Alt