REİS38
Kayıtlı Üye
tamam abi sipariş verildi parasını eft gectim ilk cıkan partide ulasır elimize:seat
ilk görüşmede halledelim yiğidim ilk partinin ne zaman gönderileceği bellimi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
tamam abi sipariş verildi parasını eft gectim ilk cıkan partide ulasır elimize:seat
bu ayın içinde gelir abi inş sorun degil abim hallederizz :seatilk görüşmede halledelim yiğidim ilk partinin ne zaman gönderileceği bellimi
geçmiş olsun resul nasıl vaziyet
aman gardasım dikkat et kendine ustelemesinşükür abi orjinali gibi değil ama idare eder şimdilik key:
aman gardasım dikkat et kendine ustelemesin
yeniden aynı yerden bisey olmasın sen dölek durman kıran incitin az hacılara gelde ögren bu terimleriiustelemesin ne demek hacı
yeniden aynı yerden bisey olmasın sen dölek durman kıran incitin az hacılara gelde ögren bu terimlerii
heheee o hiç aklıma gelmezz , görecez bakalımm:seathımm anladım hacı eyvallah saolasın.
keşke tekrarlamasın yazsaydın hacı
bu arada dölek duracağım söz puhahapuhaha
hele sen cuprayı aldaa canımız datlı cektiine zaman toplanıyok ekippp arabalı günlerimde gaza geldim