Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw kayseri buluşmalari 2013

kazım kar nerde bura günlük güneşlik şöyle yağlanıp cimde güreşsek olmazmı :)

kayserideki arkadaşlar arabalarınızı özsa yetkili servis dışında hangi özel serviste yaptırıyorsunuz.Servis zamanım yaklaşıyor yağ değişim dışında cok masraf cıkartırlarsa diğer şeyleri dışardada yaptırabilirim o yüzden soruyorum.Tanıyıp aracınızı yaptırdıgınız önereceğiniz özel servisler söylerseniz sevinirim arac 56 bınde bakıma girmiş bin km sonra 70000 olacak götüreyim diyorum normalde bir yag değişimi polen filtresi falan deişecek ama servise gittikmi cıkar birsürü şey önerilerinizi bekliyorum

servis harici bu işi kayseride zenneci oğlu yapıyor ama bence sizin şükayetiniz yoksa yağ ve filitre bakımlarını büyük cami yanında belka yağ var orda isa usta var ona götür yağ ve filitre değişimlerin yapılsın kafana takılan başka bir şey yoksada servise veya başka yere götürmene gerek yok bence

Kayseri nerdesiniz ses seda yok canlanın bakalımmmmmm

• Beğen
Reaksiyonlar: RD38
bu kel kazım nerelerde ya

şu polar işini ne yapacağız alacaksak toplu alalımda tek tek kargo ödememiş oluruz

Kayseriden ürün alacak varsa ne alacaklarını yazsalarda ona göre alsak

gerçi kayserililer pazarlıksız mal almaz ama bakalım kel ne yapacak :)

kayserideki arkadaşlar arabalarınızı özsa yetkili servis dışında hangi özel serviste yaptırıyorsunuz.Servis zamanım yaklaşıyor yağ değişim dışında cok masraf cıkartırlarsa diğer şeyleri dışardada yaptırabilirim o yüzden soruyorum.Tanıyıp aracınızı yaptırdıgınız önereceğiniz özel servisler söylerseniz sevinirim arac 56 bınde bakıma girmiş bin km sonra 70000 olacak götüreyim diyorum normalde bir yag değişimi polen filtresi falan deişecek ama servise gittikmi cıkar birsürü şey önerilerinizi bekliyorum

Yağ bakımı çok da mühim değil Gökhan abimin dediği gibi, bende Zennecioğlu'nda yaptırıyorum bazı bakımları... Gerçi Yeni Sanayi'nin DSİ' den sonraki ilk girişi olan yerde bi petrol ofisi var, içerisinde OtoMatik diye bir yer. Bizim şirketle anlaşmalı olduğundan orada yaptırıyorum birçok işimi...

Geri
Üst Alt