kaanoksuz
Kayıtlı Üye
puhahapuhahapuhahayok cnm ögle bişey yapmazsın bana kıyıpta
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
puhahapuhahapuhahayok cnm ögle bişey yapmazsın bana kıyıpta
yani iplerin reis in elin de bilmem artıkyok cnm ögle bişey yapmazsın bana kıyıpta
kayserideki arkadaşlar arabalarınızı özsa yetkili servis dışında hangi özel serviste yaptırıyorsunuz.Servis zamanım yaklaşıyor yağ değişim dışında cok masraf cıkartırlarsa diğer şeyleri dışardada yaptırabilirim o yüzden soruyorum.Tanıyıp aracınızı yaptırdıgınız önereceğiniz özel servisler söylerseniz sevinirim arac 56 bınde bakıma girmiş bin km sonra 70000 olacak götüreyim diyorum normalde bir yag değişimi polen filtresi falan deişecek ama servise gittikmi cıkar birsürü şey önerilerinizi bekliyorum
geldim abi suan itibari ile bitti işlerr cok sükür efsana cingan tavugu için hazırımm resul gardasımın eli iyilestiyse :seatKayseri nerdesiniz ses seda yok canlanın bakalımmmmmm