Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hep kalbimdesin daha dün akşam kulagını cınlattımmBenide götür gittiğin yere Kazım abiii
neresi ama
hep kalbimdesin daha dün akşam kulagını cınlattımm
resul gardaşımın hepinize selamı var sag kolunu kırmış ( geçmiş olsun ) tekrar yarın duruma göre katılacak inş
ora sakat lokal gibi bi yer şimdilerde gökhan abiyi karakolamı düsürecen gastelerde boy boy resimler gözlerde siyah cizgiaçık konuşmak gerekirse ismini unuttum abi dükkan zamanıda arkadaşlarla gidiyoduk verem hastanesinin karşısında bir yer abi
sagolasın sende oglesin onurumm arabanın muayenesi hakkında konusuyodukda arkadaşla bizim onur var dedim lpg olayı ile bişey almak gerekiyomu die sorayım diyodum yoksa direk gitsek bişey isterlemi die degiştimi degişmedimi yasaGönüller bir olsun abicim cansın sen.. Kulağım dün akşam çınladı valla hayır mı
sagolasın sende oglesin onurumm arabanın muayenesi hakkında konusuyodukda arkadaşla bizim onur var dedim lpg olayı ile bişey almak gerekiyomu die sorayım diyodum yoksa direk gitsek bişey isterlemi die degiştimi degişmedimi yasa
resul gardaşımın hepinize selamı var sag kolunu kırmış ( geçmiş olsun ) tekrar yarın duruma göre katılacak inş
Yanlış anlamadıysam bahsettiğin arkadaşının aracında LPG var, muaynesi dolduğundan genel muayneye gidicek sanırım. Önce aracının muayneye giderken yapılan işlemleri yaptırsın (Rutin kontroller yani)
LPG Olayına gelince, LPG Tankı russata işliyse sızdırmazlık almasına gerek yok, direk muayne istasyonuna gidebilir. Yeni sistemde eski LPG tankı olan araçları tekrar sızdırmazlığa gönderiyorlar genelde minimum yaş süresi (10 YIL)
Egzoz muaynesi gelmişse onuda yaptırıp öyle gidicek muayneye ağır kusur biliyorsundur abicim. Sormak istediğin farklı birşey olursa 531 239 38 22 cep numaram abi istediğin zaman arayabilirsin