REİS38
Kayıtlı Üye
bu sefer ben kendi telefonumla çekeceğimcingan tavugu gibi ateş yaktıkmı aydınlanır ortalık olmadı ögle yapalım ama aslanlı foto cekinmeyelim bu sefer
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bu sefer ben kendi telefonumla çekeceğimcingan tavugu gibi ateş yaktıkmı aydınlanır ortalık olmadı ögle yapalım ama aslanlı foto cekinmeyelim bu sefer
resul gardaşım nerelerdeyse :kamyon
yanında durmam bu sefer aslanın gerekirse aslana tacizden atsınlar beni içeriibu sefer ben kendi telefonumla çekeceğim
kardeş kesin çek fotoları hatta bi forma giydir öyle çek kardeşbu sefer ben kendi telefonumla çekeceğim
burdan takip edebilirsin kardeşim telden msj da ulaşacaz inş :seatyer bildirimini herkese özel mesajlamı bildireceksiniz yoksa buradamı yayınlanacak ?
zor dostum zorr resul gardaşım gelirse o korur benii fanatik fenerli ne de olsa yoksa gökhan reis in elinden kurtulamam kelpeten gibi yakaladımı bırakmazzkardeş kesin çek fotoları hatta bi forma giydir öyle çek kardeş