Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw kayseri buluşmalari 2013

şöyle otantik ve sakin bir yer olsun canli müziğede gerek yok bir yer var aslındada ben gidemem bir kaç gün oraya

hadi bakalım gençler varoş yerler tercihimizdir :)

şöyle otantik ve sakin bir yer olsun canli müziğede gerek yok bir yer var aslındada ben gidemem bir kaç gün oraya

hadi bakalım gençler varoş yerler tercihimizdir :)
şu ahşap masalı yermidir reis :) kıranardı acemar olur , merkezde heybe cafe balıkcılar ustu

dediğim yer heybe heybe olmaz yani anlayacağın benim bacanağın halasının çocuklarının orası ama bir kaç gün gitmemem gerek

o zaman kesin yemeksiz yapılıyor buluşma buluşma noktamız yine portakal market önü saat :)18*30 - 19*00 olsun gelen arkadaşlarla gidilecek yeri kararlaştıralım ne dersiniz

dediğim yer heybe heybe olmaz yani anlayacağın benim bacanağın halasının çocuklarının orası ama bir kaç gün gitmemem gerek

o zaman kesin yemeksiz yapılıyor buluşma buluşma noktamız yine portakal market önü saat :)18*30 - 19*00 olsun gelen arkadaşlarla gidilecek yeri kararlaştıralım ne dersiniz
19:30 da hareket diyelim abi ben anca cıkarım yok mangal derseniz bag elk baglandı ev ısınana kadar idare ederiz sonra devam

o zaman buluşma zamanı 19*00 - 19*30 olsun yer asri mezarlık karşısı portakal market önü aktivite katılımcılara göre ayrıca belirlenecek diyelim duruma göre bakarız

[MENTION=22199]tugra kazım[/MENTION] mesajları sen çekersin buluşma yerini ve zamanını belirt sana zahmet arkadaşlara

[MENTION=22199]tugra kazım[/MENTION] mesajları sen çekersin buluşma yerini ve zamanını belirt sana zahmet arkadaşlara

Geri
Üst Alt