fatihyksel
Kayıtlı Üye
ateşi fazla yaktıkmı tamamdır yanii
sabahlar olmasın bide scww nin ateşi olunca amanınnn
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ateşi fazla yaktıkmı tamamdır yanii
reis hatayı bana kelim demekle yaptıı ayagını denk al sırada sen varsın o saçlar kazıtılacak yok ama hala reis bizim başkanımız burda onun izindeyiz :seat gönüller birr daima ne benim bir artım nede onun eksisi var hatta sacı var fazladan bide göbek bide astra bide neyse söylemiyim garii D yanii bizlerde gelip geciciyiz varolan tek sey ezelden ebede scw dir inş :seat
kazım la koskoca gökhanı yedin ya la, kesin ayagını sen kaydırdın demi, meydan ban kalsın diye,sen den korkulur
yok kardeş ya biliyorum maksat kazıma takılmak yakazıma can feda ama ben buradayım hala illa yönetici apoletimi takmak gerek
ben gelirimm:ziplaeeeee kayseri nerede yaaaaa uyuyormusun hala verin bir tarihta patlatalım artık 08.02.2012 cuma akşamı kimler gelebilir kimler gelemez bakalım görelim ve hasret giderelim
yok kardeş ya biliyorum maksat kazıma takılmak ya
ben gelirimm:zipla