Duvi
Kayıtlı Üye
ben dozerle gelcem cebi gebişletmek için
İki cebi birleştirmek farz oldu abi..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ben dozerle gelcem cebi gebişletmek için
Cep almayacak duba muba hikaye heyt be listeye bak maşallah...
Arabam suan biraderde Adapazarı'nı gecti izmitten Yalova'ya geçecek gece orda kalacak bilmem cuma öğleden sonraya yetiştirebilecezmi...Maltepe'ye yeni tampon yeni farlarla gelmek niyetindeydim..Sabırsızlanıyorum cupra tamponumaSona kalanları düşünemiyorumBu arada senin tampon astarı atılmıştı boyaya girecekti
sende aportta bekliyon haa kaanSona kalanları düşünemiyorumBu arada senin tampon astarı atılmıştı boyaya girecekti
sende aportta bekliyon haa kaan
Arabam suan biraderde Adapazarı'nı gecti izmitten Yalova'ya geçecek gece orda kalacak bilmem cuma öğleden sonraya yetiştirebilecezmi...Maltepe'ye yeni tampon yeni farlarla gelmek niyetindeydim..Sabırsızlanıyorum cupra tamponuma![]()
Dizeli boşamı aldık gardaş.Aldık hakkını veriyoruz..Senin bu arabada arapatı gibi heryere dört nala koşuyor bu gidişle 50000km olur![]()