Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

Ben gelmek çok isterim Feshane buluşmasında da yazdığım İSKİ kazısı yüzünden çıkamıyorum ama bir kardeşim beni alırsa merkezi bir yerden icabet ederim.

Ben gelmek çok isterim Feshane buluşmasında da yazdığım İSKİ kazısı yüzünden çıkamıyorum ama bir kardeşim beni alırsa merkezi bir yerden icabet ederim.

Biraz erken geçeceğim karşıya sana uygunsa [MENTION=7328]mgencay[/MENTION] seni alırım,dönüştede eve bırakırım..0532 627 97 14 görüşelim..

Biraz erken geçeceğim karşıya sana uygunsa [MENTION=7328]mgencay[/MENTION] seni alırım,dönüştede eve bırakırım..0532 627 97 14 görüşelim..

1-kfy
2-lejyoner
3-kaptan
4-absolut
5-ghostrider
6-cuprali
7-mertkan
8-hyper
9-kaanoksuz
10-fatal
11-serkanreis
12-tekelioğlu