Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

1-kfy
2-lejyoner
3-kaptan
4-absolut
5-ghostrider
6-cuprali
7-mertkan
8-hyper
9-kaanoksuz
10-fatal
11-serkanreis
12-tekelioğlu
13-duvi
14-merkez otomotiv
15-olcay
16- Yek
17-Agave
18-kfy_can
19-demirtaş
20-cengiz6232
21-serenity
22-saliherdogan
23-Ümit
24-ufuk
25-Sercan
26-Murat(yımırtacı
27-platinne
28-mgencay
29-caracas ahmet abi.

evet ama gene mesai yaptırdılar zorunlu oldugumuz içinde kaçmak gibi bir sansımız olmuyor ben seatclup ailesini tanımayı çok istiyorum bu buluşmalar cumartesi aksamları olsa daha iyi olmaz mı

evet ama gene mesai yaptırdılar zorunlu oldugumuz içinde kaçmak gibi bir sansımız olmuyor ben seatclup ailesini tanımayı çok istiyorum bu buluşmalar cumartesi aksamları olsa daha iyi olmaz mı

Cumartesi aksamları aslında daha iyi olur hafta içi iş yoğunlugundan gelemiyoruz. Hafta sonu bencede iyi olur.

gelen herkesin ayağına sağlık :)

cumartesi akşamları katılım daha az oluyor daha farklı organızasyonlara yonelıyor ınsanlar ertesıgunun pazar oldugunu dusununce :)

İlk katıldığım buluşmaydı abilerim,kardeşlerim çok memnum oldum inşallah bundan sonra katılmaya çalışacağım:)

Geri
Üst Alt