Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

ben vardım aykut.gelen herkese teşekkür ederim ayaklarınıza sağlık coook güzel bir geceydi çok güldük eğlendik demek neymiş kalabalık olunca eğlence muhabbet dahada artıyormuş bundan sonraki buluşmalarda daha kalabalık geçmesi dileğiyle tekrar teşekkür ederim BÜYÜK AİLEM
abi halen mekanda asfalt çalışmaları devam ediyomuş senin arabanın kazdıgı yerleri dolgu yapıyolar mış :D:D:D

anadolu eve dönerken biraz oynaştık megane lı arkadaş akıllı ol puhahapuhahapuhaha

Oynasdik biraz mütevazı oldu barışım Megane'in aklı alındı adam kafa tuttuğuna pişman oldu en son emniyet Şeridi'ne kadar düştü puhahapuhaha
Bu arada arkadan gelip sakın sakın giden milleti gaza getirip sonra en aralaya geçip seyreden [MENTION=24163]cuprali[/MENTION] Ali abiyi taktiğinden dolayı kutluyorum,milletin içindeki gazı aldı:)

Oynasdik biraz mütevazı oldu barışım Megane'in aklı alındı adam kafa tuttuğuna pişman oldu en son emniyet Şeridi'ne kadar düştü puhahapuhaha
Bu arada arkadan gelip sakın sakın giden milleti gaza getirip sonra en aralaya geçip seyreden @cuprali Ali abiyi taktiğinden dolayı kutluyorum,milletin içindeki gazı aldı:)

ulvi sen dehe bişey görmedin kardeşim absolut duyurulru

ulvi bide ali abiyi dene gerçi o gaz veriyo sadece heralde puhahapuhaha

Pasa Ali abi gazı verdi çekildi kenara arkadan seyre daldı..225 hp cupra var altında elini öpüyoruz bastan..:))

Bu arada senin sticker icin bana adresini pm yollasana kardesim..

Pasa Ali abi gazı verdi çekildi kenara arkadan seyre daldı..225 hp cupra var altında elini öpüyoruz bastan..:))

Bu arada senin sticker icin bana adresini pm yollasana kardesim..
oh nihayet kardeş saolsın ya şu senin kapı altların da olan dan demi

oh nihayet kardeş saolsın ya şu senin kapı altların da olan dan demi

Aynen ama bana degil [MENTION=25210]ss boy[/MENTION] Serdar kardeşime teşekkür borçluyuz benim yaptırdıklarımdan onun araca yapıştırmistik onun da hosuna gidince reklamciya gidip yaptırmış dün feshanede sagolsun dağıttı bende senin icin aldım.Benim reklamciya yaptırmaya gerek kalmadan senin işi çözmüş olduk..

Aynen ama bana degil @ss boy Serdar kardeşime teşekkür borçluyuz benim yaptırdıklarımdan onun araca yapıştırmistik onun da hosuna gidince reklamciya gidip yaptırmış dün feshanede sagolsun dağıttı bende senin icin aldım.Benim reklamciya yaptırmaya gerek kalmadan senin işi çözmüş olduk..
kardeş ozaman ben her ikinize birden teşekkür edeyim saolun [MENTION=25210]ss boy[/MENTION] [MENTION=23987]Duvi[/MENTION]

Geri
Üst Alt