Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

ben vardım aykut.gelen herkese teşekkür ederim ayaklarınıza sağlık coook güzel bir geceydi çok güldük eğlendik demek neymiş kalabalık olunca eğlence muhabbet dahada artıyormuş bundan sonraki buluşmalarda daha kalabalık geçmesi dileğiyle tekrar teşekkür ederim BÜYÜK AİLEM

Ben şimdi varabildim yolda kamyon ters mi dönmüş ne aman dikkat edelim... Gece mükemmeldi trafikte kaldığımıza değdi.Ayriyetten yemeklerde Barış abinin yardımı olmasa önümdekiler bitmezdi diye düşünmekteyim.Dolayısıyla teşekkürlerimi sunarım.. =)) Devamını bekleriz

Bu arada gecede iki şey patladı
1- Hasan'ın koşarak arabalara bakması bize selam verip es geçmesi
2- Tabiki Ali abimin Cupra R ' ı
=))

Ben şimdi varabildim yolda kamyon ters mi dönmüş ne aman dikkat edelim... Gece mükemmeldi trafikte kaldığımıza değdi.Ayriyetten yemeklerde Barış abinin yardımı olmasa önümdekiler bitmezdi diye düşünmekteyim.Dolayısıyla teşekkürlerimi sunarım.. =)) Devamını bekleriz

=))

ufak bir tur attık farkındasın dimi sen dönmeyince saga bende devam arkandan puhahapuhaha

hahah bende farkettim ama çaktırmadım bide ben önce 1. köprüye girdim dönerken sonra 2 ye bağlandım

=))
3 tane otopark tabelası var abi feshanenin girşinde ispark otopark yazıyodu kapıdan içeri giricem bir baktım park değildir yazıyo kapıda, sonra biraz ileri gittim yine otopark yazıyo la nerde bu otopark dedim koştum koştum buldum sonunda. :) 3 Tane otopark tabelasını görünce haliyle şaşırdım. :) Hangisi la buuu die koştum bende .

anadolu eve dönerken biraz oynaştık megane lı arkadaş akıllı ol puhahapuhahapuhaha

• Beğen
Reaksiyonlar: Duvi
Yine süper bi gece geçirdik herkese tek tek teşekkür ediyorum. .

Geri
Üst Alt