Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

bendim selçuk sende sinyal verdin sonra sag tarafa döndün okadar hızlıydın ancak yakaladım seni

Abi Ben Serdar @ssboy zannettim vallahi..

Bi gideyim bakim dedim aslında uslu gidiyorum bu ara ama Ali Abinin [MENTION=24163]cuprali[/MENTION] Cuprayı izleyince gaza gelenlerdenim bende:D

Bu Arada Namı Değer "ALEV TOPU" Adını değiştiriyorum abi o Aletin adı "Bu Ne YAA" olsun bundan sonra..:eek:key:

Otoparkta Dolanırken duyduğum tek şey buydu abi herkesten :D

Ulvi sendemi bilmiyorsun O3 ü bende sana soracaktım puhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhahapuhaha

Aykut abi 15-20 yıldır istanbuldayım [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] selçuğum bahsettiği yoldan belki binkere geçmişimdir,biz gidilen istikamete göre bağlantı yolu deriz tüm istanbullar olarak ama SELÇUK o3 dedi baktım boğaz Köprüsü'nün olduğu ana arter o1 fsm yani TEM O2 TEM ile e5i birbirine bağlayan arabağlantı yollarının adı o3 müş puhahapuhaha

Ama şunu biliyorum 100 kişiye soralım o3 nere diye 95 i orası nerdeymiş der...

Aykut abi 15-20 yıldır istanbuldayım @Çöllü selçuğum bahsettiği yoldan belki binkere geçmişimdir,biz gidilen istikamete göre bağlantı yolu deriz tüm istanbullar olarak ama SELÇUK o3 dedi baktım boğaz Köprüsü'nün olduğu ana arter o1 fsm yani TEM O2 TEM ile e5i birbirine bağlayan arabağlantı yollarının adı o3 müş puhahapuhaha

Ama şunu biliyorum 100 kişiye soralım o3 nere diye 95 i orası nerdeymiş der...
Vallahi bende sen yazmadan haritalara bakıyordum Selçuk haklı ama o bilimsel konuşuyor biz halk olarak o dili anlamıyoruz düşünsene radyolarda bu şekilde trafik durumu verildiğini:)

kalamış chance cafe derim ben onun yakınında ispark mı ne var zaten fazla araç kapasiteli he sıkıldık diyorsak maltepede güzel yerler oluyor veya eski bir gelenek s virajında buluşulabilir arabaları suadiye otoparka çekip suadiyede bi kafeyede oturabiliriz

Geri
Üst Alt