Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW haydi bisiklete binelim

bende de nerdeyse 30kg kadar var Safa :p haydi toparlanalım pazar hava parçalı bulutlu... Ada olmasa bile sahil kesin olmalı.

Abi gönül isterdiki toplanmak ama bisikletim Kayseride bodruma atılmış şekilde :( Terkedilmiş..

pazar günü için ne dersiniz? hafta sonu hava güzel görünüyor.

faruk pazar can ın doğum günü onunla birlikte olmam gerekir

üzülsem mi sevinsem mi bilemedim şimdi :D:D cumartesiye bi bakayım zorlayayım.

yarın akşama düzenlemem koskoca bi klasör var ama aklımda hep 2 teker keyfi var :D:D yarın yaramazlık yapalım hep iş hep iş dünyaya neden geldik ki?

Bana katılacak olan var mı? Bostancı - Kartal arasında olabilirim.

arabaya yükleyip şimdi sahile geçiyorum. saat 14e kadar bisiklet keyfi, 14den sonra gelenlerle cafede keyf, belki biraz da turalarız arabalarla :) Ben çıkıyorum, gören isteyen herkesi bekliyorum İdealtepe sahile 533 374 7983

arabaya yükleyip şimdi sahile geçiyorum. saat 14e kadar bisiklet keyfi, 14den sonra gelenlerle cafede keyf, belki biraz da turalarız arabalarla :) Ben çıkıyorum, gören isteyen herkesi bekliyorum İdealtepe sahile 533 374 7983

Helal olsun faruk abi budur işte...

Dünkü güzelim havayı işin uzaması ve yorgunluğum yüzünden kaçırdım, bugün de hiç gözüm kesmedi hava fazla serin geldi.

Geri
Üst Alt