Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW haydi bisiklete binelim

bisiklet aldırabilirsem ya da ayarlayabilirsek zevkle katılırım.. :)

hortlama zamanı :D:D bu hafta sonu pedal çevirelim. Maltepe - Bostancı v.s. sahile gelen var mı?

olur abicim ne demek, hanım çalışıyor zaten kuzuyu da dayımlara bırakırım saati söyle yeter.

hiç sorun değil 11 gibi dr.gidicez sonra boşum

pedal çevirmek için ideal bir hava...fenerbahçe sahil

benimde bisikletim yook :( gidiyim bizimkilerden alıyim bari 1 tane

Cezmi abi mesajı yazdığında biz Ece ile sahile inmişiz bile :) Ece yanımda olunca haber vermek istemedim ona ayak uyduramayız diye. Dün de saly sümük evde oturdum şifayı bulmuşum bugün güneşi görünce herşeye rağmen attım kendimi dışarı. dönüşte yağmur yedik bakalım ya hareket iyi gelecek yada hastalık azacak görecez.

çok güzel geçti ama yoruludum daha çok çalışmam gerek...sanada geçmiş olsun faruk .ben gidiş ve dönüşte arabayla olduğum için şanslıyım:D

abi ben bittim nerdeyse, eve gelince 4 bacak halıya serildim resmen. araba serviste ve eve çıkarken yokuşta 1. vitese alıp tek elle dümeni tek elle de Ecenin bisikletini alıp pedal çevirdim 300mt civarı duman vaziyetteyim. araba olsam balatayı sıyırmıştım kesin :D:D:D Yokuş neyse de inişte denge sorunu elde yük olunca çok daha tehlikeliymiş.

Geri
Üst Alt