Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW haydi bisiklete binelim

yazın niyetliyim katılcam aranıza.. :)

yaza sahile sığamayıp Burgazada'da soluğu alalım, düzlüğün uzunluğu, fayton at arabası tarzı ıvır zıvırların olmadığı yer çok daha keyifli.

haftaya diyelim o zaman Cezmi abi, eğer yağış yoksa pazar yada cumartesi hangisi uygunsa artık. Yaz olunca haftasonları fazla kalabalık olur bu zamanlar biçilmiş kaftan bence. Hem bisikleti olmayanlar da faydalanır bu organizasyondan orda kiralama sıkıntılı olmasa gerek.

haftaya diyelim o zaman Cezmi abi, eğer yağış yoksa pazar yada cumartesi hangisi uygunsa artık. Yaz olunca haftasonları fazla kalabalık olur bu zamanlar biçilmiş kaftan bence. Hem bisikleti olmayanlar da faydalanır bu organizasyondan orda kiralama sıkıntılı olmasa gerek.

Haftaya bisikletlerle gelin Bursaya mangala...

haftaya sen bin deniz bisikletine Mudanyadan Burgaz'a gel Sezgin :) Uzak kaldın biz daha çokuz senin gelmen lazım.

bu cumartesi meteorda yağış gösteriyor, bakalım hafta sonuna kadar bişey değişecek mi. hava müsait olursa çok niyetlendim ben ada turuna.

bu hafta yapalım ada turu faruk iş güç olmazsa...ayrıca can gelmezse bende bir bisiklet fazla

akşamlarıda günler uzadı faruk eritelim kendimizi

Cezmi abi yarın akşama bakayım inşallah diyorum. Kozyatağı ofiste yarın son günüm, yarından sonra sadece hafta sonları İstanbulda olabilecem hafta içi gelsem de sanırım fırsat bulamam buna. malum yeni iş İzmit Körfez'de.

Bu hafta sonu cumartesi inşallah hava yüzümüze güler olmadı pazar da olur.

Bende 1.6 T Bianchi var. Roll yaparsak bende gelicem :)

Geri
Üst Alt