Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Halı Saha Organizasyonu katılacaklar...!!!

Arkadaşlar Cuma gecesi saat 23-24 aralarında Anadolu yakasında seçilecek bir yerde halı saha maçlarına başlıyoruz katılım listesi aşağıdadır..geç saat yapmamızın sebebi hem Cuma organizasyonuna negatif etkisi olmasın hemde trafikten kaçmak amacı ile..

Liste;

Gökhan
Özgür
Murat (Rocco)
Yusuf
Çağlar
Koray
Barış

şu anki belirlenen isimler bunlardır,oynamak isteyen arkadaşlar müracaat etsinler,hadi başlasın maçlar:)

abi tam bizim buluştuğumuz cebin önündeki köprüden dümdüz çıkınca bi halı saha var adını unuttum biz genelde orda oynarız uzaklığıda 5 dakika sürmez ben kaleciyim ama söz veremem şuan için gelebilirim diye

abi tam bizim buluştuğumuz cebin önündeki köprüden dümdüz çıkınca bi halı saha var adını unuttum biz genelde orda oynarız uzaklığıda 5 dakika sürmez ben kaleciyim ama söz veremem şuan için gelebilirim diye

Büyüklüğü ve şekli iyimidir,kaçarlık yapılabilir,park yeri mevcutmudur.? Birde adını verebilirsen ben araştırayım,teşekkürler..

adını söylerim birazdan abi mesaj atarım büyüklüğü 3 tane sahası var 2 tanesinde rahatlıkla 7 lik yapılabilir 1 tanesi 6 lık kaleleri 4-5 metre var (beni ilgilendiriyo ya ordan biliyorum :D) park yeri mevcut 6 lıkta hiç oynamadım yeni yapıldı ama 7 liklerin çim durumu mükkemmel olmasada güzel 1 tane sahası tam saat diğeri buçuklu saatler arası alınıyo yani biri 11-12 diğeri 11.30 -12.30 diye adını söyliyicem abi fiyatınıda söylerim

Halı sahalarımız; gece aydınlatmalı, otoparklı olup haftanın her günü müşterilerimizin hizmetindedir. İki halı sahamız 1500 mt ve bir halı sahamızda 900 mt dir. Hemen rezervasyon yaptırabilir ve takımızla birlikte futbol keyfini yaşayabilirsiniz.

İletişim Bilgileri:
CLUB AYDINOĞLU İLETİŞİM

Kırmızıyla çizdiğim yer bizim cep ulaşımda kolay e-5 tende gelinebilir

kabaca e-5 ten gelirkende küçükyalı sapağından hemen önce

http://img444.imageshack.us/img444/3605/ekranalntsv.png

Güzele benziyor,yarın ararım telefonla..

Evet kadrolar,Messiler,Ronaldolar,Mustafa Sarplar ,Servet Çetinler nirdesiniz:D

Liste;

Gökhan
Özgür
Murat (Rocco)
Yusuf
Çağlar
Koray
Barış
Buğra Töyer..

Geri
Üst Alt