Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Halı Saha Organizasyonu katılacaklar...!!!

ahahaha çay molası dedi bilal abi ama mola felan vermedi gollerine devam etti :D:D:D:D

korayın yüzünden hep abi son gol atan galip diye diye mahfetti beni ömrümü yedi beeee az kaldı abantta ben ona plan hazırladım bide ağaç evdeymiş off offf offf :)

korayın yüzünden hep abi son gol atan galip diye diye mahfetti beni ömrümü yedi beeee az kaldı abantta ben ona plan hazırladım bide ağaç evdeymiş off offf offf :)

ahahahahaha :D bilal abi ben abanta gelmiyorum artık başka bi organizasyona hazırlarsın onu :):p

ahahahahaha :D bilal abi ben abanta gelmiyorum artık başka bi organizasyona hazırlarsın onu :):p

Dema yaaa ii hadi sen bu organizasyondan yırttın Allah Özgürü kurtarsın diyelim artık puhaha çifte ceza gelicek senin hesabın % 25 lik payını ona eklicem :D

Arkadaşlar hafta içleri saat 22 gibi halı saha maçlarına başlayalım,Barış bugün saha konusunda fiyat aldı Ataşehirde gayet güzel bir büyük halı saha için 170 tl lik fiyat verildi,belli bir süre sonra rutin katılım sonrası gerektiginde abonede oluruz,gün konusunda ise Hafta içi Salı yada Çarşamba düşündük katılım durumu nasıl olur..maçlara başlayalım mı?

Arkadaşlar hafta içleri saat 22 gibi halı saha maçlarına başlayalım,Barış bugün saha konusunda fiyat aldı Ataşehirde gayet güzel bir büyük halı saha için 170 tl lik fiyat verildi,belli bir süre sonra rutin katılım sonrası gerektiginde abonede oluruz,gün konusunda ise Hafta içi Salı yada Çarşamba düşündük katılım durumu nasıl olur..maçlara başlayalım mı?

hangısınden abı o?

Ataşehirde yeni yapılan spor tesisleriymiş tam yerini bende bilmiyorum Barış gerekli bigileri yazacaktır Ömer..

uff çok geç :mad: yoksa ben maç kaçırırmıyım :D UEFA Champions league lisanslı Fenerbahcede top koşturmuş ben :D

Geri
Üst Alt