Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Halı Saha Organizasyonu katılacaklar...!!!

Maçı 56-19 kazanan karşı takımı tebrik ederim,önümüzdeki maçlara bakacağız.Keşke Beykozda Cezmi ve Hasan abi ile rakı içmeye devam etseydim:D

o kadar attık mı abi yahuu hep bu korayın yüzünden son gol at bitiricez diye diye mahfetti bizi yahu :)

ahahaha eyw gökhan abi :D bilal abiyle muratı tebrik etmek lazım performancelerınden dolayı :D ayrıca sizleride tebrik ederiz o kadar gol yemek kolay değil :Dpuhahapuhaha

Korayy senin yüzünden belim ağrıyo O cüssse gakaaarrrrmııı bee :) bi daha gol sevincinde bana doğru gelme :)

Korayy senin yüzünden belim ağrıyo O cüssse gakaaarrrrmııı bee :) bi daha gol sevincinde bana doğru gelme :)

ahahahahah :D:D:D orta vole gol güzeldi be abi o anki heycanla koştum sana sende bi cengaverlik yapıım dedin ama helal olsun kaldırdın valla :D:D:

Biz 19 tane yedik mi yaa :p Gelen herkese teşekkür ederim.. İlk 25dksı güzel maçtı.. Sonra koptu zaten :)

maçı izlemeye geldik fazla duramadık muratı çaldık beykoza kaçtık :D

gökhan abi ne ara 19 attınız bnm saydığım siz enson 4 gol dünüz biz 40 50 flandık :D:D:D özgürün kaleci performansını unutmamak lazım bizim forvetlerde iş yoktu gol atamıolardı maçn en komik anı ise aynı takımlarla haftaya bi maç daha yapalım lafıydı

gökhan abi ne ara 19 attınız bnm saydığım siz enson 4 gol dünüz biz 40 50 flandık :d:d:d özgürün kaleci performansını unutmamak lazım bizim forvetlerde iş yoktu gol atamıolardı maçn en komik anı ise aynı takımlarla haftaya bi maç daha yapalım lafıydı

+1905 :):d

Ya Korayım baktım bu işin sonu yok dipsiz kuyu Nba macına dönücek mudahale etmek şarttı :D

Geri
Üst Alt