Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Her turlu el frenı ceker vıteste brakırım arabayı,soguk havalarda balataların zarar gormesı gıbı b durum olusabılır ama dogrudan vıteste brakmak da mantıklı degıl sonucta sanzımana yuk bınıyor bu seferde
Bi gün dalgınlıkla şirket aracını acele indiğim bi yerde apartman önünde bırakmıştım geldiğimde araba yoktu sonra bi baktım araba ana caddeye inmiş kimseye vurmamış kalmış orda çok işlek bi yer değil zaten insanlar giden arabanın içinde kimseyi görmeyince baya şaşırmışlar taş koymuşlar tekerine ben normalde hem vites hem el frenini çekerim
Onlar tırcan biz üzerinde 80 ton yük olan tırları viteste bırakıyoruz 10 senedir 1 kere şanzıman sorunu yaşamadık
Onlar tır
Ben ilk el frenini çekerim sonra motoru kapatırım sonrada vitese takarım.
Bi gün dalgınlıkla şirket aracını acele indiğim bi yerde apartman önünde bırakmıştım geldiğimde araba yoktu sonra bi baktım araba ana caddeye inmiş kimseye vurmamış kalmış orda çok işlek bi yer değil zaten insanlar giden arabanın içinde kimseyi görmeyince baya şaşırmışlar taş koymuşlar tekerine ben normalde hem vites hem el frenini çekerim
cok basarılı...