14 sene otobüşçülük yaptık. Tanıdığım hiç bir şoför asla viteste bırakmazdı, gerekçe de hava basıncının düşmesi ve debriyajın iptal olmasıyla alakalı.. İmdat freni dedikleri havalı psikopat bi el freni sistemi var arkadan itsen kıpırdatamazsın 14 tonluk otobüsü. Zaten yere temas eden 6 tekerden 4'ünü kitlemiş oluyor arka aksı kitleyince. Kademeli fren dediğimiz de Rotarder freni, 6 kademedir. Balata harcamaz, aksın bi yerlerine yağ basıncı uygulayarak dönmesini yavaşlatıyor. Bu fren olmasa tüm otobüsçüler balatacıları zengin ederdi, dikkat ettiyseniz otobüste önde otururken falan şoförler mecbur kalmadıkça ayak frenini kullanmaz, yokuş aşağı hızı sabitlemek için de ideal frendir ayrıca.
Bi de benim takıntım doğru mu bilmem ama dik rampada mesela yokuş aşağıya stop ettim. Debryajı bırakıp freni de saldım ve şanzımandan araba sıkışmaya başladı tam o esnada da el frenini çekip sanki ikisinin gücünü aynı anda kullanıyormuşum gibi geliyor. El frenini çekip sonra vitese atıp freni salınca sanki şanzuman boşta kalıyor ve tüm yük el frenine düşüyor gibi geliyor bana..