Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi bende birşey yazarım da sadece ankaralılar değil tüm scw siyasi bir kavganın içerisine girer:Dbilader yeni bir mekan yeni bir şevk demek bir üye olarak gelmemi teşvik edicek şeyler istemem muhalefet başkanlığıysa tamam öyle olsun alayına isyan ölümüne ultraslan:eek::eek::eek:

beyler bayanlar duyanlar duymayanlar tamam biz görev aldık sağolsunlar uygun gördüler daha doğrusu tabi bizim işimiz ama tercihler arasında içki sigara ve muhabbet ederken kimsenin bizden rahatsız olmayacağı uygun bir ortam zor tabi bunun içine 10 15 erkek faktörü de girince seçenekler kısıtlı oluyor ve yer değişikliğine her hafta gidemiyoruz bize yer konusunda fikirleriyle yardımcı olacak arkadaş varsa her türlü açığız... mehmetcim bu arada sen bizimle sürekli berabersin ve bu yorumları senden duymak gerçekten beni şahsım adına üzüyor.. daha cumaya 2 günümüz var sayılır bakıcaz inş güzel bir yerle karşınızda olucaz:(
levent abi durumlar bu şekilde en kısa zamanda netleşicek buradan bildiricem:)

beyler bayanlar duyanlar duymayanlar tamam biz görev aldık sağolsunlar uygun gördüler daha doğrusu tabi bizim işimiz ama tercihler arasında içki sigara ve muhabbet ederken kimsenin bizden rahatsız olmayacağı uygun bir ortam zor tabi bunun içine 10 15 erkek faktörü de girince seçenekler kısıtlı oluyor ve yer değişikliğine her hafta gidemiyoruz bize yer konusunda fikirleriyle yardımcı olacak arkadaş varsa her türlü açığız... mehmetcim bu arada sen bizimle sürekli berabersin ve bu yorumları senden duymak gerçekten beni şahsım adına üzüyor.. daha cumaya 2 günümüz var sayılır bakıcaz inş güzel bir yerle karşınızda olucaz:(
levent abi durumlar bu şekilde en kısa zamanda netleşicek buradan bildiricem:)
mod sun:D

haa şunuda belirtmekte fayda görüyorum biz buluşmaları birlikte olabilmek hoşça vakit geçirebilmek için yapıyoruz,benim-bizim için yer,mekan,zaman,durum hiç birşey farketmemesi lazım diye düşünüyorum.ziraaa biz bi parkta sokak lambasının altında bile aynı zevki aynı hoşsohbeti ve hazı almamız gerekir.ÇÜNKÜ BİZ ANGARALIYIZ farkımız buuu :confused: :confused: :confused: :confused::confused::confused::confused:

haa şunuda belirtmekte fayda görüyorum biz buluşmaları birlikte olabilmek hoşça vakit geçirebilmek için yapıyoruz,benim-bizim için yer,mekan,zaman,durum hiç birşey farketmemesi lazım diye düşünüyorum.ziraaa biz bi parkta sokak lambasının altında bile aynı zevki aynı hoşsohbeti ve hazı almamız gerekir.ÇÜNKÜ BİZ ANGARALIYIZ farkımız buuu :confused: :confused: :confused: :confused::confused::confused::confused:
abi 1 saat once mehmetteydim aynı şeyi konuştuk sayılır kadirde ılkerde vardı ama burda bana oyun yapıyorlar biz beraber olmaktan zevk ve haz alıyoruzpuhaha yani maksat gönüller bir olsun dimi ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt