Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW Ankara Cuma Buluşmaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vayyy:D(hani benimde haberim olsa iyiydi diye düşünmedim değil bian..)

az önce burdaydı diye görmüştüm ama neyse belki özel işi vardır puhahaneyse bende yatıyorum şimdi... son olarak gelmek isteyen gelmeyi düşünen işi olan prostat olan ortaya çıksın yazın bi hele ortaya liste yapalım duruma ve kişi sayısına göre yer bakalım..puhaha

Sen burada yazarken ben icraat peşindeydim :p

Bu cuma saat 20.00'da Behzat Ç.'nin de çekildiği Sokak Başı'ndayız. Esat'ta Aspavaların karşısında.

ordan içip sağ sağlim çevirmeye girmeden çıkarsanız banada haber verin ....:eek:key:

estağfurullah kardeş kapasitemiz olsa mod olurduk ne haddimize sıradan bir üye olarak yazayım dedim affet
ben yapamıyorum zaten kardeş modlugu zevkine yazıyor ya orda cidden benden mod mu olur msj sayım düşük konum yok sayılcak kadar az siteye ayda yılda bir giriorum hatta farklı sitelerede gidiorum ordada görew alcam zevkine deilmi.. hem mod olunca değişen ne olduki dimi...:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt